Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΕΛΤΑ Ξάνθης: Τοποθετήθηκε το γραμματοκιβώτιο για τον Άγιο Βασίλη

Κοινοποίηση

ΕΛΤΑ Ξάνθης: Τοποθετήθηκε το γραμματοκιβώτιο για τον Άγιο Βασίλη

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μαυρίδης

Τη δυνατότητα να στείλουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη έχουν οι μικροί πολίτες της Ξάνθης, που μπορούν και φέτος να προσέλθουν στα ΕΛΤΑ της περιοχής όπου τους περιμένει το γνωστό πλέον κόκκινο γραμματοκιβώτιο.  




Τα παιδιά μπορούν να στείλουν τα γράμματά τους, είτε μεμονωμένα είτε και συλλογικά σαν σχολικές τάξεις ή μέλη ομάδων, και τα ΕΛΤΑ θα αναλάβουν να παραδώσουν το μήνυμα στον Άγιο Βασίλη, ενώ θα μεριμνήσουν για τη λήψη απάντησης. 

«Είναι γνωστό πως το έργο του Άγιου Βασίλη είναι δύσκολο και ο φόρτος εργασίας του πολύ μεγάλος! Γι’ αυτό κι εμείς στα ΕΛΤΑ, τα τελευταία 31 χρόνια έχουμε αναλάβει το ρόλο του «βοηθού» του! Κάθε χρόνο παραλαμβάνουμε χιλιάδες γράμματα μικρών και μεγάλων με τις κρυφές τους επιθυμίες για τα Χριστούγεννα» σημειώνουν τα ΕΛΤΑ για τη δράση. 

«Με πολλή αγάπη φροντίζουμε να απαντάμε σε όσα έχουν στο φάκελο ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αποστολέα, για να γνωρίζει κάθε μικρός μας φίλος ότι ο Άγιος Βασίλης διάβασε το γράμμα του. Γι’ αυτό, ζητήσαμε φέτος από τον αγαπημένο μας άγιο μια μικρή χάρη. Του είπαμε να μοιραστεί μαζί σας τα μυστικά του πώς γράφουμε το σωστό γράμμα, καθώς και άλλες συμβουλές, και το έκανε με μεγάλη χαρά! Φέτος, μικροί και μεγάλοι μαθαίνουν από τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη πώς να γράψουν το γράμμα τους, πώς και πού να το ταχυδρομήσουν, αλλά κυρίως, να νιώσουν ακόμα πιο κοντά στη μαγεία των Χριστουγέννων!» προσθέτουν. 




Το κόκκινο εορταστικό γραμματοκιβώτιο στο οποίο τοποθετούνται τα γράμματα για τον Άγιο Βασίλη βρίσκεται στην είσοδο των ΕΛΤΑ Ξάνθης, ενώ στην ιστοσελίδα https://hohoho.elta.gr/ υπάρχουν οδηγίες για το πως μπορεί κανείς να γράψει και να στείλει το γράμμα του, καθώς και κάθε άλλη χρήσιμη πληροφορία για τη δράση. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα