Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ένας σκύλος απεργός βγήκε να διαδηλώσει στην Ξάνθη [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

Ένας σκύλος απεργός βγήκε να διαδηλώσει στην Ξάνθη [ΦΩΤΟ]

Το ότι είναι μικρόσωμος, ότι χρειάζεται να επισκέπτεται ανά τακτά διαστήματα τον κτηνίατρο και το ότι βασικά δεν είναι άνθρωπος δεν φάνηκαν να αποτελούν εμπόδιο για έναν συμπαθέστατο και ιδιαίτερα «μάχιμο» σκύλο που βγήκε να διαδηλώσει μαζί με τους απεργούς, στην Ξάνθη.




Το μικρόσωμο τετράποδο κουβαλούσε μάλιστα το δικό του πανό, στο οποίο διατυμπάνιζε πως «απεργεί», ενώ συμμετείχε κανονικά τόσο στην απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο της Ξάνθης, το πρωί της Τετάρτης (09/11), όσο και στη μετέπειτα πορεία που ακολούθησε στο κέντρο της πόλης. 

Μάλιστα, δεν δίστασε να «τσαμπουκαλευτεί» σε ένα αισθητά μεγαλόσωμο σκύλο – ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω δεν απεργούσε – που πλησίασε την πορεία των διαδηλωτών. 




Η ευδιάθετη και γλυκύτατη ιδιοκτήτρια του σκύλου – απεργού, μερίμνησε ώστε ο τετράποδος διαδηλωτής να ενταχθεί κανονικά στο υπόλοιπο σώμα της πορείας, και όπως φάνηκε ο ίδιος έδειχνε να απολαμβάνει την κινητοποίηση. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στους δρόμους οι Ξανθιώτες για την ακρίβεια – Πορεία στο κέντρο της πόλης [ΦΩΤΟ]

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα