Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Φουσκωμένα τα «ραβασάκια» του ρεύματος – Διαμαρτύρονται οι Ξανθιώτες

Κοινοποίηση

Φουσκωμένα τα «ραβασάκια» του ρεύματος – Διαμαρτύρονται οι Ξανθιώτες

Φουσκωμένα είναι τα «ραβασάκια» του ρεύματος που παραλαμβάνουν αυτές τις ημέρες οι κάτοικοι στην Ξάνθη, οι οποίοι εκφράζουν την ανησυχία τους για το εάν θα καταφέρουν να φανούν συνεπείς και να αποπληρώσουν τις οφειλές τους.




Το μεγάλο πρόβλημα φαίνεται πως αφορά κυρίως τους επαγγελματίες, οι οποίοι παρά την επιδότηση ρεύματος, συνεχίζουν να πληρώνουν υπέρογκα χρηματικά ποσά για την κάλυψη του ενεργειακού κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεών τους. 

Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί στην Ξάνθη κινητοποιήσεις με θέμα την ακρίβεια και επίκεντρο τις αυξήσεις στο ρεύμα, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί και διαμαρτυρίες έξω από τη ΔΕΗ αλλά και τα υποκαταστήματα των υπόλοιπων παρόχων. 




Οι κάτοικοι της Ξάνθης κρούουν μάλιστα το κουδούνι του κινδύνου για τους επόμενους μήνες, όταν και θα πέσει η θερμοκρασία και αρκετοί εξ’ αυτών θα καταφύγουν στη χρήση κλιματιστικών ή αερόθερμων για τη θέρμανσή τους, κάτι που αναμένεται φυσικά να «εκτινάξει» τους λογαριασμούς ρεύματος, εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά.   

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα