Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γκρίνια – 18 ιστορίες ανατρεπτικής… αγάπης

Κοινοποίηση

Γκρίνια - 18 ιστορίες ανατρεπτικής… αγάπης

18 μικρές, ανεξάρτητες και άκρως διδακτικές ιστορίες ανατροπής και… αγάπης παρουσιάζει στο πρώτου του βιβλίο «Γκρίνια», ο Στήβεν Αβραμίδης. 

Προερχόμενος ο ίδιος από τον χώρο της δημοσιογραφίας παρουσιάζει μια σειρά από ιστορίες που έρχονται να ανατρέψουν παγιωμένες αντιλήψεις και συναισθήματα, διανθισμένες από έντονες πινελιές χιούμορ και αυτοσαρκασμού. 

Όπως διαβάζουμε στο οπισθόφυλλο του βιβλίου: 

«Αυτές οι 18 αφηγήσεις είναι 18 πέτρες! Είναι 18 πέτρες σε μια πολίτικαλ κορέκτ κοινωνία. Είναι 18 πέτρες σ’ ένα σύστημα τακτοποιημένο, που λέει τα πάντα σωστά. Είναι 18 μικρές γροθιές, είναι 18 στιγμές που σε κάνουν να νιώθεις άβολα. Άβολα γιατί όλα αυτά τα έχεις σκεφτεί, αλλά δεν έχεις καταφέρει να τα ξεστομίσεις. Διαβάζεις τις ιστορίες και χαμογελάς και μετά κοιτάζεις γύρω σου ενοχικά να δεις αν κάποιος σε βλέπει. Αυτές είναι 18 ιστορίες ανατρεπτικής, ξεβολευτικής αγάπης!»

Για τον συγγραφέα 

Ο Στήβεν Αβραμίδης γεννήθηκε στην Αθήνα τον Μάιο του 1962. Σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός στο Ε.Μ.Π. και έκανε μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης. Είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Tech-Line SA, η οποία ασχολείται με φαρμακευτικά προϊόντα. Για πέντε χρόνια (2006-2011) αρθρογράφησε πολιτικά στην καθημερινή εφημερίδα ΦΙΛΑΘΛΟΣ, με τη δική του εβδομαδιαία στήλη «Στο φως του φεγγαριού και στη σκιά του ήλιου». Στο διαδίκτυο βρίσκεται καθημερινά από το 2008 με την ιστοσελίδα του dailytripes.gr.

Η Γκρίνια είναι το πρώτο του βιβλίο.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα