Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η εκπομπή «Γυρίζοντας με τον Λευτέρη» στην Ξάνθη [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση

Η εκπομπή «Γυρίζοντας με τον Λευτέρη» στην Ξάνθη [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Ξάνθη είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια στο 31ο επεισόδιο της εκπομπής «Γυρίζοντας με τον Λευτέρη», που φιλοξενείται στο YouTube. 

Μέσα σε 15 λεπτά προβάλλονται οι ομορφιές της Ξάνθης και προτείνονται τουριστικοί προορισμοί στην περιοχή, ενώ στη σχετική περιγραφή που συνοδεύει το αφιέρωμα αναφέρονται τα εξής: 

«Ξάνθη, η πόλη των χιλίων χρωμάτων, σε αυτό το επεισόδιο περπατάμε τα γραφικά σοκάκια της Παλιάς Πόλης, φτάνοντας μέχρι τις καπναποθήκες, εκεί που ανθούσε το εμπόριο καπνού.




Η Ξάνθη είναι η πόλη που γεννήθηκε ο Μάνος Χατζιδάκις και εμείς μπήκαμε μέσα στο σπίτι του για να δούμε προσωπικά του αντικείμενα αλλά και να γνωρίσουμε την ιστορία των παιδικών του χρόνων.

Όμως άλλο ένα μουσείο που δεν πρέπει κανείς να χάσει είναι ” Το Σπίτι της Σκιάς¨, απλά θα μαγευτείτε.

Βγήκαμε λίγο έξω από την πόλη, στο Πόρτο Λάγος,  εκεί που ενώνετε η Λίμνη Βιστωνίδα με το Θρακικό Πέλαγος και μείναμε με ανοιχτό το στόμα όταν αντικρύσαμε τα δύο πλωτά μοναστήρια, του Αγίου Νικολάου και της Παναγίας της Παντάνασσας. 




Η Ξάνθη είναι σίγουρα η πόλη που δεν πρέπει να αφήσετε έξω από την ταξιδιωτική σας φαρέτρα»

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα