Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ξάνθης για την αποχή από το Δημοτικό Συμβούλιο

Κοινοποίηση

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ξάνθης για την αποχή από το Δημοτικό Συμβούλιο

Ανακοίνωση για την απουσία από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξάνθης που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη (15/11) εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση, στην οποία αναφέρει τα εξής: 

Το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο περιελάμβανε μέσα σε μια πληθώρα 35 θεμάτων, ένα από τα πιο σημαντικά θέματα για την Διοίκηση του Δήμου Ξάνθης που είναι το Τεχνικό Πρόγραμμα, αλλά και ζητήματα όπως η αναπροσαρμογή ή μη Δημοτικών τελών. 




Το Τεχνικό Πρόγραμμα είναι μείζον πολιτικό ζήτημα που εκφράζει σε επίπεδο έργων, την κατεύθυνση και τις προτεραιότητες που βάζει ο Δήμος. Ένα τέτοιο θέμα θα έπρεπε πρώτον να συζητηθεί μεμονωμένα σε μία συνεδρίαση ώστε να υπάρχει χρόνος από τους Δημοτικούς Συμβούλους να μελετηθεί και ερωτήσεις να γίνουν και τοποθετήσεις ν’ αναπτυχθούν, αλλά όλα αυτά είναι αδύνατον να γίνουν όταν η εισήγηση στέλνεται μία ημέρα πριν την συνεδρίαση και δεν είναι η πρώτη φορά που ακολουθείται αυτή η τακτική από την Δημοτική Αρχή για τις συνεδριάσεις, σε σημαντικά θέματα. 

Ήδη κάναμε γνωστή την θέση μας, από χθες στο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για αναβολή του θέματος και γι’ αυτό απείχαμε από την σημερινή συνεδρίαση, σε ένδειξη διαμαρτυρίας. 

Για την Λαϊκή Συσπείρωση

Βογιατζής Κων/νος

Δημοτικός Σύμβουλος

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα