Σάββας Μελισσόπουλος: «Η Ξάνθη σε κρίση»

Σάββας Μελισσόπουλος: «Η Ξάνθη σε κρίση»

Ο Δήμαρχος Ξάνθης και η παρέα του μας απέδειξαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο αυτό που όλοι επί 3,5 χρόνια βλέπουμε καθαρά με τα μάτια μας: 

Ότι η Ξάνθη στη δική του δημαρχιακή θητεία απέτυχε παταγωδώς σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων που υπάρχουν σε ένα Δήμο.  

Η Ξάνθη υποχώρησε στην οικονομία, υποχώρησε στα έργα, υποχώρησε στην καθαριότητα, υποχώρησε στην κοινωνική πρόνοια, υποχώρησε στον αθλητισμό, υποχώρησε στον πολιτισμό, υποχώρησε παντού…

Ιδού λοιπόν και με αριθμούς το ναυάγιο του κ. Τσέπελη για το 2022:

Σάββας Μελισσόπουλος: «Η Ξάνθη σε κρίση»

Το 2022 δηλαδή από τα 21.305.197,55 ευρώ έργων που προγραμματίστηκαν, εκτελέστηκαν μόνο τα 2.069.185,09 ευρώ…

Δηλαδή είχαμε απορροφητικότητα «ΕΡΓΩΝ» μόνο 9,8%!!!!

Τέτοια μικρή απορροφητικότητα έργων ΔΕΝ συναντούμε ούτε στους πιο μικρούς Δήμους της Ελλάδας. Και αυτό που μας  προβληματίζει περισσότερο είναι ότι δεν μπορεί να μετασχηματίσει τον προγραμματισμό σε ουσία, ώστε να δικαιούται την έμπρακτη εμπιστοσύνη και τη στήριξή μας.

Ένας συνετός διαχειριστής δε θα μπορούσε ποτέ να ισχυριστεί ότι είναι επιτυχημένος αν το έργο που ο ίδιος έχει δηλώσει ότι αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας δε γίνεται πράξη ούτε στο 10%.

Και επειδή τα νούμερα λένε πάντα την αλήθεια, ας ψάξουμε να βρούμε τα έργα που έγιναν στη Σταυρούπολη, στο Νεοχώρι, στο Δαφνώνα, στα Κομνηνά, στην Πασχαλιά, στο Καρυόφυτο, στον Γέρακα, στα Κιμμέρια, στο Εύμοιρο, στο Δροσερό. 

Παντού ένα μεγάλο ναυάγιο του κ. Τσέπελη….

ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Η Ξάνθη σήμερα απλά υπάρχει για να υπάρχει. 

Χάνει διαρκώς μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης, διότι η δημοτική αρχή δεν είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί καμία από αυτές προς όφελος της πόλης μας. 

Η Ξάνθη επί Δημαρχίας κ. Τσέπελη έγινε μια πόλη μικρή, καταθλιπτική, χωρίς όνειρα και φιλοδοξίες, χωρίς όραμα, χωρίς πυξίδα, χωρίς μέλλον, χωρίς προοπτική. 

Ήρθε η ώρα να πούμε ένα μεγάλο όχι στην υποθήκευση  του μέλλοντος της πόλης και των οικισμών του Δήμου μας. 

Το μέλλον δεν είναι δικό μας. Είναι των παιδιών μας και αυτό οφείλουμε να προστατεύσουμε!

Σάββας Μελισσόπουλος

Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال