Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Η Ξάνθη τίμησε τις Ένοπλες Δυνάμεις

Κοινοποίηση

Η Ξάνθη τίμησε τις Ένοπλες Δυνάμεις

Με τη δέουσα επισημότητα εορτάστηκε τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022, ανήμερα των Εισοδίων της Θεοτόκου, η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και στην Ξάνθη, τιμώντας τη διαχρονική τους προσφορά στην πατρίδα.

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας εψάλη Δοξολογία από τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού / Παράρτημα Ξάνθης Ιωάννης Κουτσαϊμάνης, ο οποίος απέσπασε τα συγχαρητήρια όλων για την εξαιρετική ομιλία του.

Στην συνέχεια έγινε η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων από τους δύο Βουλευτές Τσιλιγγίρη – Μπουρχάν, το Στρατηγό Διοικητή Δ΄ΣΣ, το εκπρόσωπο του Δήμαρχου Ξάνθης, τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης Κων/νο Κουρτίδη, τον οικονομικό Αντιπρύτανη του ΔΠΘ, τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Πασχάλη Γιώρη, το Λιμενάρχη Πόρτο-Λάγους κ. Σακκόπουλο Ευάγγελο, το Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ξάνθης κ. Λιακόπουλο, την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Γιάννη Κουτσαϊμάνη, την Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Θεοφάνη Καραμπιπέρη, το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Γιάννη Σπυριδόπουλο.

Η Ξάνθη τίμησε τις Ένοπλες Δυνάμεις

Η Ξάνθη τίμησε τις Ένοπλες Δυνάμεις

Η Ξάνθη τίμησε τις Ένοπλες Δυνάμεις

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τη φιλαρμονική του Δ΄ΣΣ, η οποία παιάνισε τον Εθνικό Ύμνο στο κλείσιμο της τελετής, αφού προηγουμένως τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα