Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ανακαλούνται οι ενισχύσεις του ΥΠΟΙΚ προς την «Κιβωτό του κόσμου»

Κοινοποίηση

Ανακαλούνται οι ενισχύσεις του ΥΠΟΙΚ προς την «Κιβωτό του κόσμου»

«Προφανώς θέλουμε να ενισχύσουμε τα παιδιά αλλά θέλουμε να ξέρουμε πού πάνε αυτοί οι πόροι» επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών.

Εν μέσω της «βροχής» καταγγελιών για περιστατικά κακοποίησης στην «Κιβωτό του Κόσμου» ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ανακοίνωσε πως οποιεσδήποτε οικονομικές ενισχύσεις έχουν παρασχεθεί στο ίδρυμα από το υπουργείο θα αποσυρθούν.




Σύμφωνα με όσα είπε ο Χρήστος Σταϊκούρας στο Mega με απόφαση του ιδίου αποσύρθηκε η όποια οικονομική ενίσχυση είχε παράσχει το υπουργείο Οικονομικών στην Κιβωτό του Κόσμου. «Μέχρι να τελεσιδικήσει γιατί προφανώς θέλουμε να ενισχύσουμε τα παιδιά αλλά θέλουμε να ξέρουμε πού πάνε αυτοί οι πόροι» προσέθεσε ο υπουργός.




Σχετικά με τα μέτρα ελάφρυνσης σε ό,τι αφορά τα καύσιμα και το πετρέλαιο θέρμανσης, ο υπουργός επεσήμανε: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν νέα μέτρα, για την ώρα υλοποιούμε τις παρεμβάσεις που ανακοινώθηκαν στη ΔΕΘ. Έχουμε μία επιβράδυνση της οικονομίας, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το δεύτερο εξάμηνο δεν θα είναι το ίδιο με το πρώτο και ξέρουμε ότι το 2023 θα έχουμε ανάπτυξη αλλά πολύ χαμηλότερη από το 2022».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα