Κουτσούμπας: «Δίπλα σε κάθε άνθρωπο που έρχεται αντιμέτωπος με τους διαρρήκτες των τραπεζών»

Κουτσούμπας: «Δίπλα σε κάθε άνθρωπο που έρχεται αντιμέτωπος με τους διαρρήκτες των τραπεζών»

«Το σύνθημα ''τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός'' είναι ένα κάλεσμα μάχης και αλληλεγγύης», είπε για την αποτροπή της έξωσης της Ιωάννας Κολοβού.

«Είμαστε δίπλα σε κάθε οικογένεια, σε κάθε άνθρωπο, σε κάθε εργαζόμενο, που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του κι έρχεται αντιμέτωπος με τους ''διαρρήκτες'' των τραπεζών, των αρπακτικών funds και των κρατικών μηχανισμών», ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφορικά με την υπόθεση έξωσης της συνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού.

«Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες που άμεσα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των σωματείων κι απέτρεψαν την έξωση της συνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού. Το σύνθημα ''τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός'' είναι ένα κάλεσμα μάχης και αλληλεγγύης. Ταυτόχρονα είναι έκφραση της ανάγκης να καταργηθεί όλη αυτή η άθλια νομοθεσία που διαμόρφωσαν βήμα βήμα και υλοποίησαν όλες οι κυβερνήσεις και την οποία συνεχίζει σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ. Είναι εκείνη η νομοθεσία που από τη μια παραδίδει τα λαϊκά σπίτια στα “νύχια” των τραπεζών και των funds και από την άλλη ποινικοποιεί και διώκει όσους αγωνίζονται ενάντια σε αυτήν την πολιτική» σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας κα προσέθεσε:

«ο ΚΚΕ θα δυναμώσει τις προσπάθειές του με τις προτάσεις του και κυρίως με την καθημερινή του δράση, για να ορθωθεί τείχος προστασίας των λαϊκών κατοικιών και για να ανατραπεί αυτή η πολιτική της αρπαγής και της αδικίας». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال