Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Άσπα και Kings θα «ανάψουν» το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Άσπα και Kings θα «ανάψουν» το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων ετοιμάζεται να μπει η Ξάνθη, με τις προετοιμασίες τόσο για τον στολισμό του κέντρου της πόλης όσο και των αντίστοιχων εκδηλώσεων που θα δρομολογηθούν να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. 




Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό δρομολογείται η επίσημη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που τοποθετείται κάθε χρόνο στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, και η οποία έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 04/12, το απόγευμα. 

Κατά τη διάρκεια της φωταγώγησης θα πραγματοποιηθεί και μια μουσική συναυλία στο κέντρο της πόλης, στην οποία θα συμμετέχει η Άσπα και το μουσικό συγκρότημα Kings. Παράλληλα, κανονικά φαίνεται πως θα ανοίξει τις πύλες της – εκτός απροόπτου – και η γνωστή Ευχούπολη στο κέντρο της πόλης. 




Προς το παρόν το πλήρες – και επίσημο – πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που προγραμματίζονται για τα φετινά Χριστούγεννα δεν έχει γίνει πλήρως γνωστό, ωστόσο ήδη δεν είναι λίγα τα καταστήματα στην αγορά της πόλης που έχουν «ντυθεί» εορταστικά, στολίζοντας τις βιτρίνες τους και επιχειρώντας με τον τρόπο αυτό να φτιάξουν λίγο τη διάθεση των καταναλωτών και να τονώσουν την κίνηση στην αγορά. 

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς θα μπει και το εμπορικό κέντρο Flamingo της Ξάνθης, στο οποίο προγραμματίζεται εορταστική εκδήλωση και φωταγώγηση δέντρου για το Σάββατο (19/11) το απόγευμα. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα