Μικρασιάτες Ξάνθης: «Από τη Σμύρνη στη λήθη και πίσω»

Μικρασιάτες Ξάνθης: «Από τη Σμύρνη στη λήθη και πίσω»

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Ξάνθης «Αλησμόνητες Πατρίδες» παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Από τη Σμύρνη στη λήθη και πίσω», το Σάββατο 19/11 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης στις 20:30. 

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος σε ανάρτηση στα social media: 

«Η θεατρική μας ομάδα ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2019 με πολλή όρεξη. Αποφασίσαμε η πρώτη θεατρική παράσταση που θα ανεβάσουμε να είναι πρωτότυπη, γραμμένη μόνο για τον σύλλογο μας. 

Ο Φίλιππος Τσαουσέλης με πολλή όρεξη ξεκίνησε την συγγραφή και την σκηνοθεσία, ξεκινώντας τα μαθήματα με παιχνίδια και αναγνώσεις θεατρικών έργων, γιατί όλοι ήμασταν άπειροι και καινούριοι σ' αυτόν τον κόσμο τον θεατρικό που ανοιγόταν μπροστά μας. 

Η πανδημία ήρθε και μας σταμάτησε. 'Έφυγαν' άνθρωποι από κοντά μας, ήρθαν καινούριοι. Με πολύ κόπο και πείσμα καταφέραμε και μείναμε ομάδα. 

Μικρασιάτες Ξάνθης: «Από τη Σμύρνη στη λήθη και πίσω»

Μικρασιάτες Ξάνθης: «Από τη Σμύρνη στη λήθη και πίσω»

Οι πρόβες μας ατελείωτες όταν μας το επέτρεπε το πρωτόκολλο. Μάσκες και αποστάσεις δεν βοήθησαν και πολύ. Και φτάσαμε σήμερα να είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε την δική μας παράσταση και να αποδώσουν οι κόποι 3 ετών.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 στις 20:30 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο να ταξιδέψουμε παρέα στην όμορφη Σμύρνη, να δείτε τι μπορούμε μαζί να καταφέρουμε αν έχουμε στόχους, όνειρα και μεράκι». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال