Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα must have Office shoes για το απόλυτο Office Look

Κοινοποίηση

Τα must have Office shoes για το απόλυτο Office Look

Αν κάθε πρωί αφιερώνεις πολύ χρόνο μπροστά στη ντουλάπα προκειμένου να διαλέξεις το outfit της δουλειάς και άλλο τόσο για να βρεις από την παπουτσοθήκη σου το κατάλληλο ζευγάρι παπούτσια που ταιριάζουν με το outfit, τότε σίγουρα χρειάζεσαι καλύτερη προετοιμασία από το προηγούμενο βράδυ. 

Αφιέρωσε δέκα λεπτά πριν πέσεις για ύπνο και διάλεξε τα ρούχα της επόμενης μέρες ώστε να κερδίσεις λίγο παραπάνω ύπνο αλλά και λιγότερες στιγμές άγχους και βιασύνης το πρώι. Έχε στο νου σου με ποια παπούτσια θα το συνδυάσεις αλλά άφησε καλύτερο το final decision για το πρωί καθώς ο καιρός πολλές φορές μας επιφέρει μικρές εκπλήξεις. Εξάλλου, όσον αφόρα τα παπούτσια χρειάζεσαι απλά 4 ζευγάρια παπούτσια για το απόλυτο office look, τα οποία μπορείς να αλλάζεις ανάλογα με το everyday look σου. 

Αρβυλάκια

Ε ναι λοιπόν, τι πιο safe από ένα ζευγάρι μαύρα αρβυλάκια με κάποια λεπτομέρεια ή ακόμα και λουστρίνι; Μην ξεχνάς πως μπορείς να βρεις αρβυλάκια που εύκολα συνδυάζονται τόσο με φορέματα όσο και με παντελόνια ή πουκάμισα, δημιουργώντας ένα casual chic style. Αν ωστόσο τα κορδόνια από τα αρβυλάκια δεν είναι του γούστου σου, επίλεξε Chelsea boots που σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις. 

Γόβες

Φυσικά όταν λέμε γόβες, δεν εννοούμε πάντα γόβες στιλέτο. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι ώρες στο γραφείο καθώς και τα meetings είναι αρκετά για αυτό φρόντισε οι γόβες που θα επιλέξεις να είναι άνετες. Με λεπτό ή χοντρό τακούνι, με τακούνι ή χωρίς, διάλεξε γόβες σε μαύρο χρώμα ή σε nude απόχρωση που θα μπορείς να τις φοράς με οποιοδήποτε outfit, ακόμα και εκτός γραφείου. 

Sneakers

Πρόκειται για το απόλυτο παπούτσι, πόσο μάλλον για τα casual Fridays στο γραφείο. Ουδέτερα χρώματα – χωρίς υπερβολές – τα Sneakers κάνουν το look σου πιο casual. Φρόντισε να μην ξεφύγεις από τα επαγγελματικά πλαίσια και να διατηρήσεις το business look σου.  Προτείνουμε να μην το παρακάνεις με τα χρώματα ή τα prints και να διαλέξεις λευκά, μαύρα, μπεζ αποχρώσεις για τα Sneakers του γραφείου. 

Μπότες

Ένα ζευγάρι μπότες σίγουρα θα σε σώσει όταν δεν ξέρεις ποιο ζευγάρι παπούτσια να βάλεις στη δουλειά. Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη αφού μαζί με τα φορέματα της γκαρνταρόμπας σου θα δημιουργήσουν το απόλυτο Outfit. Σε μαύρο ή καφέ χρώμα, με τακούνι ή χωρίς, οι μποτές θα γίνουν το ζευγάρι παπούτσια που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς!

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα