Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης: «Νίκη στην απεργία στη Μαλαματίνα»

Κοινοποίηση

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης: «Νίκη στην απεργία στη Μαλαματίνα»

Σε ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης αναφέρει: 

Νίκη στην απεργία στη Μαλαματίνα – Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για την απεργία στην Μαλαματίνα! 




Στην εκδήλωση μίλησαν ο Γιάννης Φραγκίδης πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στη Μαλαματίνα, ο Γρηγόρης Στογιαννίδης Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Καζίνο Θράκης, πρ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Γενιδούνιας Πρόεδρος του Σωματείου Μηχανοδηγών (Π.Ε.Π.Ε.), μέλος Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ο Αντώνης Μπούρας, φοιτητής του τμήματος των ΗΜΜΥ, εργαζόμενος σε τηλεφωνικό κέντρο.

Στην εκδήλωση συζητήθηκε το σχέδιο “εξυγίανσης” της εταιρείας, η κοροϊδία της νέας ηγεσίας απέναντι στους εργαζόμενους η απεργία και η καταστολή στη Μαλαματίνα καθώς και το αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη που τσάκισε τους μισθούς και τα εργασιακά δικαιώματα, κατήργησε τις συλλογικές διαπραγματεύσεις/συμβάσεις, κατάργησε την υποχρεωτικότητα των ΣΣΕ και το δώρο, «απελευθέρωσε» τις απολύσεις, έβαλε νέα εμπόδια στο δικαίωμα των εργαζομένων στην απεργία, φτάνοντας τα αστικά δικαστήρια να βγάζουν 9 στις 10 απεργίες παράνομες.




Αλληλεγγύη στην απεργία της Μαλαματίνας! 

Αυτή μας δείχνει τον δρόμο!

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα