Ο Ορφέας έγινε… Γ.Σ. Ξάνθης με σήμα τον Δημόκριτο

Ο Ορφέας έγινε… Γ.Σ. Ξάνθης με σήμα τον Δημόκριτο

Την επίσημη μετονομασία του σε Γ.Σ. Ξάνθης και την αποκάλυψη του νέου σήματός του έκανε ο Ορφέας Ξάνθης. 

«Αυτό θα είναι το νέο σήμα της ποδοσφαιρικής ομάδας που ξεκίνησε να αντιπροσωπεύει το Νομό Ξάνθης με την ονομασία Γ.Σ. Ξάνθης και έμβλημα τον Δημόκριτο» σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ομάδα. 

«Θα απαρτίζεται από τον κ. Μπογιατζίδη Ευθύμιο, ο οποίος είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Ποδοσφαίρου/αποσπασμένος διδάσκων στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη μεγιστοποίηση Αθλητικής επίδοσης ή απόδοσης, υποψήφιος διδάκτορας και κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA Α’, τον κ. Μαλαδένη Αλέκο, ο οποίος είναι προπονητής τερματοφυλάκων των μεγάλων επιτυχιών, τον κ. Χατζημεστή Μπάμπη, τον κ. Κατρανίτσα Γιώργο, ο οποίος είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Ποδοσφαίρου, κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA Β’ και την ιστορική μορφή του γηπέδου κ. Τσιτάκ Χουσεΐν» τονίζει η ίδια ανακοίνωση. 

Μάλιστα όπως υπογραμμίζεται σχετικά, «όλοι οι παραπάνω θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς, σε αυτή την κρίσιμη στιγμή που περνάει το Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο και τους ευχαριστούμε. Από την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου μπορείτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας με την αγορά ενός εισιτήριου διάρκειας, με μία συνδρομή ή με μία διαφημιστική πινακίδα. Στα καταστήματα ΟΠΑΠ του κ. Κεφαλά (Πλάτωνος 15), του κ. Δαγκλή (Ηρώων Κύπρου 53Β), στο Fresh (40 Εκκλησιών 3) και στο Fresh στο 3ο χλμ. Ξάνθης-Λάγος ή στο τηλέφωνο 6932451592. Περιμένουμε τη βοήθειά σας, γιατί την έχουμε ανάγκη». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال