Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

Δύο συλλήψεις οδηγών χωρίς δίπλωμα στην Εγνατία Ξάνθης – Κομοτηνής

Κοινοποίηση

Δύο συλλήψεις οδηγών χωρίς δίπλωμα στην Εγνατία Ξάνθης – Κομοτηνής

Συνελήφθη την 15-11-2022 το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, για το οποίο όπως διαπιστώθηκε έχει δηλωθεί κλοπή την 14-11-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής. 




Συνελήφθη την 15-11-2022 το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής. 

Συλλήψεις και στην Καβάλα

Συνελήφθη την 16-11-2022 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας. 




Συνελήφθη την 15-11-2022 το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για το οποίο έχει δηλωθεί κλοπή την 11-11-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής. Κατασχέθηκε το αφαιρεθέν όχημα, προκειμένου να αποδοθεί στην ιδιοκτήτριά του. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παγγαίου. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα