Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οι Μικρασιάτες έκλεψαν την… παράσταση – Βούλιαξε το Αμφιθέατρο

Κοινοποίηση

Οι Μικρασιάτες έκλεψαν την... παράσταση - Βούλιαξε το Αμφιθέατρο

Καρφίτσα δεν έπεφτε το βράδυ του Σαββάτου (19/11) στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης για την θεατρική παράσταση που παρουσίασε ο Σύλλογος Μικρασιατών Ξάνθης.

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Ξάνθης «Αλησμόνητες Πατρίδες» παρουσίασε τη θεατρική παράσταση «Από τη Σμύρνη στη λήθη και πίσω». Οι θεατές είχαν την χαρά να απολαύσουν μία εντυπωσιακή παράσταση, και καταχειροκρότησαν τους συντελεστές.

Οι Μικρασιάτες έκλεψαν την... παράσταση - Βούλιαξε το Αμφιθέατρο

«Η θεατρική μας ομάδα ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2019 με πολλή όρεξη. Αποφασίσαμε η πρώτη θεατρική παράσταση που θα ανεβάσουμε να είναι πρωτότυπη, γραμμένη μόνο για τον σύλλογο μας. 


Ο Φίλιππος Τσαουσέλης με πολλή όρεξη ξεκίνησε την συγγραφή και την σκηνοθεσία, ξεκινώντας τα μαθήματα με παιχνίδια και αναγνώσεις θεατρικών έργων, γιατί όλοι ήμασταν άπειροι και καινούριοι σ’αυτον τον κόσμο τον θεατρικό που ανοιγόταν μπροστά μας. 


Η πανδημία ήρθε και μας σταμάτησε. ‘Έφυγαν’ άνθρωποι από κοντά μας, ήρθαν καινούριοι. Με πολύ κόπο και πείσμα καταφέραμε και μείναμε ομάδα. Οι πρόβες μας ατελείωτες όταν μας το επέτρεπε το πρωτόκολλο. Μάσκες και αποστάσεις δεν βοήθησαν και πολύ. 

Και φτάσαμε σήμερα να είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε την δική μας παράσταση και να αποδώσουν οι κόποι 3 ετών» αναφέρει ο Σύλλογος για την παράσταση.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα