Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πέρασε και δεν άγγιξε η κακοκαιρία EVA στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Πέρασε και δεν άγγιξε η κακοκαιρία EVA στην Ξάνθη

Μια έντονη βροχόπτωση αλλά χωρίς συνέχεια και ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος είναι ο απολογισμός του περάσματος της κακοκαιρίας EVA από την Ξάνθη. 




Επιβεβαιώνοντας πλήρως τις εκτιμήσεις των διαχειριστών της ομάδας Καιρικά Νέα Θράκης, το κύμα κακοκαιρίας που επηρέασε αρκετές περιοχές της χώρας, δεν φάνηκε να «αγγίζει» τη Θράκη ιδιαίτερα. 

Το πρωί της Κυριακής, στην Ξάνθη σημειώθηκε έντονη βροχόπτωση ωστόσο μέσα σε λίγη ώρα ο ήλιος επέστρεψε στην περιοχή και ο υδράργυρος ανέβηκε αισθητά. 

Η βροχόπτωση ήταν μάλιστα καλοδεχούμενη από το σύνολο του αγροτικού κόσμου και των καλλιεργητών της Ξάνθης, λόγω της εκτεταμένης ανομβρίας που είχε καταγραφεί στην περιοχή. 




Οι κάτοικοι της Ξάνθης μάλιστα έσπευσαν να σχολιάσουν επικριτικά τον «τρόμο» που καλλιεργήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα και τις εκτιμήσεις των ειδικών που έκαναν λόγο για ιδιαίτερα έντονα και καταστροφικά καιρικά φαινόμενα. 

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζουν επαγγελματίες της εστίασης, αυτό το κλίμα που δημιουργείται αποτρέπει αρκετό κόσμο από το να βγει έξω και να διασκεδάσει, υπό τον φόβο των έντονων καιρικών φαινομένων που τελικώς δεν καταγράφονται. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα