Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2024

Προτάσεις για την αναβάθμιση του Χατζιδάκειου από τη Σόνια Θεοδωρίδου

Κοινοποίηση

Προτάσεις για την αναβάθμιση του Χατζιδάκειου από τη Σόνια Θεοδωρίδου

Στην Ξάνθη βρέθηκε το Σάββατο η διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου που συμμετείχε σε σύσκεψη στο Χατζιδάκειο κατά τη διάρκεια της οποίας εκφράστηκαν απόψεις για την αναβάθμιση και περαιτέρω αξιοποίηση του Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης. 

Σε ανακοίνωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, Κώστας Κουρτίδης αναφέρει: 

«Σας γνωρίζουμε ότι το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, η Διεθνούς φήμης Σοπράνο κα Σόνια Θεοδωρίδου επισκέφτηκε τον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι» και συναντήθηκε με πολιτιστικούς, εκπαιδευτικούς και μουσικοχορευτικούς φορείς της Ξάνθης.




Η συνάντηση αφορούσε την κατάθεση προτάσεων για την αξιοποίηση του Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζιδάκι», τόσο από την πλευρά της κας Σόνιας Θεοδωρίδου όσο και από τους παραβρισκόμενους, προκειμένου να αξιολογηθούν και να αποτελέσουν εφαλτήριο συνεργασίας με σκοπό τη δημιουργία μίας «κοιτίδας πολιτισμού» στην πόλη της Ξάνθης που θα συνεισφέρει στην τοπική κοινωνία.

Οι φορείς ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση αυτή, ακούστηκαν οι απόψεις όλων των παρευρισκόμενων κάνοντας μία ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα