Στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής φοιτητές της Νομικής του ΔΠΘ

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής φοιτητές της Νομικής του ΔΠΘ

Φοιτητές της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής, την 23 και 30-11-2022, στο πλαίσιο του μαθήματος της Ανακριτικής.  

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, Ταξίαρχος κ. Μιχαήλ Σεβδυνίδης υποδέχθηκε τους φοιτητές και την Καθηγήτρια Εγκληματολογικών Επιστημών κα Αθανασία Συκιώτου που τους συνόδευε. 

Ακολούθησε ενημέρωση των φοιτητών, από εξειδικευμένο αστυνομικό προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, στις εξής θεματικές ενότητες: 

  • η αστυνομική προανάκριση 
  • εξερεύνηση ιχνών και πειστηρίων από εξειδικευμένες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας
  • η μάστιγα των ναρκωτικών 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης υποστηρίζοντας τη σπουδαιότητα της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της  Ελληνικής Αστυνομίας και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης θα συνεχίσει και στο μέλλον να συμβάλλει στην επικοινωνία με τους φοιτητές, για τη βέλτιστη εκπαίδευσή τους.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής φοιτητές της Νομικής του ΔΠΘ

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال