Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Δράση στην Ευρώπη

Κοινοποίηση

Στοίχημα: Δράση στην Ευρώπη

Παιχνίδια στο εξωτερικό διεξάγονται σήμερα Σάββατο και λίγο πριν την διακοπή για το Μουντιάλ 2022 το ενδιαφέρον για τις περισσότερες ομάδες είναι δεδομένο και σημαντικό. 

Νάπολι – Ουντινέζε (16.00)

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η Νάπολι έκανε την δουλειά της απέναντι στην Έμπολι μεσοβδόμαδα και πήρε το ματς με 2-0. Όλα πάνε πρίμα για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, που οδηγεί αήττητη τον πίνακα της βαθμολογίας. Μάλιστα ανοίγει ολοένα και περισσότερο την απόσταση από τους διώκτες της, ενώ μπορεί να συνεχίσει νικηφόρα και σήμερα από την στιγμή που έχει νέο εντός έδρας παιχνίδι, αυτή την φορά κόντρα στην Ουντινέζε. 

Αρκετές ισοπαλίες το τελευταίο χρονικό διάστημα μετρά η Ουντινέζε, μετρώντας τρεις σερί. Πιο πρόσφατη αυτή με την Σπέτσια εκτός έδρας μεσοβδόμαδα και έτσι συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη. Αναμενόμενα αρχίζει να χάνει έδαφος στον πίνακα της βαθμολογίας και πλέον καλείται να δώσει ακόμη ένα απαιτητικό παιχνίδι, αυτή την φορά με την πρωτοπόρο Νάπολι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ευκαιρία γι’ ακόμη ένα τρίποντο έχει σήμερα η Νάπολι και η λογική λέει πως το ματς δεν θα μείνει απλά στο 1-0. Επιλογή το 1 & Over 1.5 στο 1.70 από την Stoiximan.

Διαβάστε εδώ: Ομίλοι Μουντιάλ 2022

Λεβερκούζεν – Στουτγάρδη (16.30)

Προσπάθεια να συνέλθει από το απογοητευτικό ξεκίνημα κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Λεβερκούζεν και παρουσιάζεται αν μη τι άλλο πιο σοβαρή. Εξάλλου καλείται να εκμεταλλευτεί ένα βατό πρόγραμμα αυτή την περίοδο και να πάει όσο καλύτερα γίνεται στην διακοπή του πρωταθλήματος. Στα μέτρα της δείχνει η Στουτγάρδη και έχει την ευκαιρία να προσθέσει σήμερα ένα πολύτιμο τρίποντο. 

Με τον Μαυροπάνο να σκοράρει στο 98′, η Στουτγάρδη κέρδισε μεσοβδόμαδα την Χέρτα με 2-1 εντός έδρας και πήρε σημαντική ανάσα τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά. Γενικά εκμεταλλεύεται την δύναμη που της δίνει το γήπεδο της τελευταία και έτσι ξέφυγε κάπως από την επικίνδυνη ζώνη της Μπουντεσλίγκα. Σήμερα πάντως την περιμένει απαιτητικό παιχνίδι με την Λεβερκούζεν εκτός έδρας. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ένα κλικ πιο πάνω παραμένει και φέτος η Λεβερκούζεν, που μπροστά στο κοινό της έχει τον πρώτο λόγο για τον άσο απέναντι στην Στουυγάρδη σε απόδοση 1.75 στο Pamestoixima. 

Τότεναμ – Λιντς (17.00)

Ηττημένη από την προηγούμενη αγωνιστική πρωταθλήματος βγήκε η Τότεναμ, χάνοντας από την Λίβερπουλ με 2-1 εντός έδρας. Δεν βρίσκεται στα καλύτερα της η ομάδα του Αντόνιο Κόντε και καλείται να βρει άμεση αντίδραση για να μην χάσει επαφή με την πρώτη τετράδα, που είναι και ο στόχος της. Απέναντι στην Λιντς η νίκη αποτελεί μονόδρομος, λίγο πριν την διακοπή του πρωταθλήματος για το Μουντιάλ. 

Επική ανατροπή για την Λιντς απέναντι στην Μπόρνμουθ και τεράστια νίκη με 4-3 εντός έδρας. Δεύτερη σερί επικράτηση στο πρωτάθλημα, που την εκτόξευσε σε όλους τους τομείς. Ήταν θέμα χρόνου να έρθουν τα αποτελέσματα για τα «παγώνια» και καλούνται να παραμείνουν σοβαρά για να κάνουν φέτος το βήμα παραπάνω. Σήμερα πάντως έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι στην πιεσμένη Τότεναμ στο Λονδίνο. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Χωρίς περιθώρια η Τότεναμ, που καλείται να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά θέματα της Λιντς και να επιβεβαιώσει τον άσο στο 1.62 της Bet365. 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα