Τρίτη, 26 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη για Όλους: «Όπως και να ‘χει τα ψέματα τελειώνουν, κύριε Τσέπελη»

Κοινοποίηση

Ξάνθη για Όλους: «Όπως και να ‘χει τα ψέματα τελειώνουν,  κύριε Τσέπελη»

Ανακοίνωση σχετικά με την αποχή τους από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Τρίτης (15/11) εξέδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Ξάνθης για Όλους».

Σε αυτή αναφέρουν: 




Την Παρασκευή 11/11/2022 τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου έλαβαν πρόσκληση με την ημερήσια διάταξη να περιλαμβάνει 35 θέματα και κάπου κρυμμένο στη 19η θέση ήταν το μείζον θέμα του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου μας για το έτος 2023.

 Τη σχετική εισήγηση όμως τη λάβαμε τη Δευτέρα 14/11/22 στις 12:32. Οι επικεφαλής όλων των Δημοτικών Παρατάξεων της αντιπολίτευσης ζήτησαν με ηλεκτρονικές τους επιστολές την αναβολή της συζήτησης για το κυρίαρχο αυτό ζήτημα, προκειμένου να υπάρξει χρόνος για να μελετηθεί και να κατατεθούν οι όποιες προτάσεις, αφού δεν προνόησαν ή δεν ήθελαν να το εισάγουν ως μοναδικό  θέμα συζήτησης. 

Ο λόγος της  κουτοπόνηρης αυτή σκοπιμότητας είναι προφανής! Η έλλειψη σεβασμού προς τους πολίτες και την κοινωνία της Ξάνθης, η έλλειψη σεβασμού προς το διάλογο και τη δημοκρατία και η προσπάθεια να κρύψουν μέσα στα πολλά θέματα την αντικειμενική αδυναμία τους έστω να ψελλίσουν κάτι για τα έργα που δεν έκαναν 3 χρόνια.

 Το απόλυτο τίποτα προσπάθησε να κρύψει ο κ. Τσέπελης και η παρέα του. 




Βεβαίως δεν περιμέναμε κάτι περισσότερο από τον Δήμαρχο κ. Τσέπελη απ’ αυτό που πράττει 3 ολόκληρα χρόνια. Την απαξίωση και τον ευτελισμό του ρόλου του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτικών Συμβούλων, την αγωνιώδη προσπάθειά του να αποφύγει τη λογοδοσία και την κριτική με την γνωστή τακτική “προφανώς” των μεγάλων λόγων και “προφανώς” των καθόλου έργων.

Συνεργοί και κομπάρσοι σε αυτό το θέατρο του παραλόγου εμείς δηλώνουμε πως δεν θα γίνουμε.

Σήμερα ο κ. Τσέπελης έλαβε την ηχηρή απάντησή του από την πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων (29 στον αριθμό) που του γύρισαν την πλάτη, απαντώντας στα εκβιαστικά διλήμματα που θέτει και στο διακοσμητικό ρόλο των Δημοτικών Συμβούλων που θέλει να επιβάλει, οι οποίοι όταν ψηφίζουν είναι καλοί και αρεστοί, αλλά όταν διαφωνούν είναι φωνάσκουσα αντιπολίτευση.

Τα έργα και οι ημέρες του Δημάρχου κ. Τσέπελη μιλούν από μόνα τους, απευθείας αναθέσεις, προχειρότητα , βολέματα, ίντριγκες, φανφάρες, αγκαλιές, υποσχέσεις, αστοχίες. 

Το τέλος εποχής της Δημοτικής σας αρχής, κ. Τσέπελη, που βούλιαξε την Ξάνθη στο χειρότερο σημείο της ιστορίας της φτάνει, χωρίς να κατορθώσετε να αφήσετε το παραμικρό αποτύπωμα και την παραμικρή παρακαταθήκη στην πόλη. 

Στο  μόνο που συμφωνούμε μαζί σας είναι ότι  «Όπως και να ‘χει τα ψέματα τελείωσαν».




Ξάνθη  15/11/2022

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Μελισσόπουλος Σάββας

Χατζηθεοδώρου Γεώργιος

Λύρατζης Πασχάλης

Ανταμπούφης Νικόλαος

Καφφετζής Κων/νος

Καλογερής Γεώργιος

Παπά Σοφία

Παπαδάκης Θεοφάνης

Παπαϊωάννου Αριάνα

Σταυρακάρας Παναγιώτης

Τοπ Σινάν

Τσαΐρογλου Μανιώ

Τσαρεκτσή Τζενάν

Χαριτωνίδου Ειρήνη

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα