Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2024

Viral οι τουρίστες με τα γαϊδουράκια στην Ξάνθη [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

Viral οι τουρίστες με τα γαϊδουράκια στην Ξάνθη [ΦΩΤΟ]

Πρώτο θέμα συζήτησης στην Ξάνθη έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα δύο τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή με… γαϊδουράκια. 

Πρόκειται για τον Μιχαέλ από τη Γερμανία και η Σίντι από τη Γαλλία οι οποίοι έφτασαν στην Ξάνθη με τα συμπαθή τετράποδά τους. Οι δύο τουρίστες κάνουν μια στάση στην περιοχή, καθώς γυρίζουν τον κόσμο και σκοπεύουν να μεταβούν στη συνέχεια στην Τουρκία. 




«Το είδαμε και αυτό. Ο Μιχαέλ από τη Γερμανία και η Σίντι από τη Γαλλία έφτασαν στην Ξάνθη με τα συμπαθητικά τετράποδά τους. Πλέον κανένα από τα δεκάδες χάνια δε λειτουργεί. Ευτυχώς βρέθηκε στάβλος σε χωριό έξω από την Ξάνθη» σχολιάζει ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης. 

Την ίδια στιγμή οι δύο τουρίστες πραγματοποιούν βόλτες στην πόλη, συντροφιά με τα γαϊδουράκια τους, κεντρίζοντας φυσικά τα βλέμματα όλων με τους κατοίκους να σπεύδουν να αποθανατίσουν το ιδιαίτερα πρωτότυπο θέαμα και να «βομβαρδίζουν» τα social media με σχετικές φωτογραφίες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ξάνθη αποτελεί στάση τουριστών που γυρίζουν τον κόσμο είτε με ποδήλατα, είτε ακόμη και με τα πόδια, ωστόσο η εμφάνιση των γαϊδουριών σίγουρα ξενίζει. 




Πρόσφατα έφτασαν στις Θέρμες μια μητέρα και ο γιός από τη Σουηδία με ποδήλατα, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες στον Ζυγό βρέθηκε ένας Κορεάτης που γυρίζει τον κόσμο με τα πόδια!

Viral οι τουρίστες με τα γαϊδουράκια στην Ξάνθη [ΦΩΤΟ]

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα