Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έσωσε τις 80.000 ο Ξανθιώτης δημοσιογράφος Τάσος Κοντογιαννίδης

Κοινοποίηση

Έσωσε τις 80.000 οι Ξανθιώτης δημοσιογράφος Τάσος Κοντογιαννίδης

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του γνωστού Ξανθιώτη δημοσιογράφου και συγγραφέα Τάσου Κοντογιαννίδη ο οποίος την Πέμπτη (17/11) έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης με αποτέλεσμα οι δράστες να του αρπάξουν 80.000 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό του. 




Ο ίδιος μετέβη άμεσα στην Αστυνομία και στην Τράπεζα και μετά από όλες τις απαραίτητες ενέργειες, όπως ενημερώνει, τα χρήματα «μπλοκαρίστηκαν» και έτσι επέστρεψαν στον τραπεζικό λογαριασμό του. 

Μάλιστα οι επιτήδειοι, που κρύβονταν πίσω από την απάτη, είχαν στείλει ένα email στον δημοσιογράφο – συγγραφέα, και μέσω ενός παράνομου λογισμικού επιχείρησαν να προβούν σε τέσσερεις μεταφορών χρημάτων αξίας 20.000 ευρώ η κάθε μία. 




«Πριν από λίγη ώρα η Εθνική Τράπεζα με πληροφόρησε ότι είχαν καλά αποτελέσματα με την κλοπή από παράνομο λογισμικό 80.000 ευρώ, όλες τις οικονομίες μου, με 4 αναλήψεις από 20.000 ευρώ. Η άμεση κινητοποίηση της Εθνικής Τραπέζης και των Αστυνομικών αρχών μπλόκαραν τις αναλήψεις των κακούργων που λυμαίνονται τους λογαριασμούς των καταθετών. Τα κλεμμένα χρήματα γύρισαν στη βάση τους και ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους εργάστηκαν από Τράπεζα και Αστυνομία για να βρω την ηρεμία μου αφού η όλη αυτή υπόθεση το τελευταίο 24ωρο με είχε τσακίσει. Σε όλους λέω ΠΡΟΣΕΞΤΕ! Όταν βλέπετε τέτοια μηνύματα σβήστε τα! ΠΡΟΣΟΧΗ!» αναφέρει ο ίδιος στα social media. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα