Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λύση στο χρόνιο πρόβλημα των διακοπών νερού στην ορεινή ζώνη

Κοινοποίηση

Λύση στο χρόνιο πρόβλημα των διακοπών νερού στην ορεινή ζώνη

Την Σταυρούπολη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης μετά την εγκατάσταση και λειτουργία ενός ηλεκτροπαραγωγικού ζεύγους, το οποίο δίνει λύση στα χρόνια προβλήματα παροχής νερού στην ευρύτερη περιοχή, εξαιτίας των διακοπών ρεύματος.

Το έργο δόθηκε επισήμως σε λειτουργία ενώ τον Δήμαρχο συνόδευε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ, Ιπποκράτης Καμαρίδης, και ο Αντιδήμαρχος της ΔΕ Απόστολος Ελευθεριάδης. 




«Πρόκειται για ένα σοβαρό ζήτημα που βασάνισε επί σειρά ετών τους συνδημότες μας, στην καθημερινότητα, αλλά και στις δραστηριότητές τους. Είμαι ικανοποιημένος γιατί ο προγραμματισμός της διοίκησής μας για τη Σταυρούπολη υλοποιείται συστηματικά, για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων, που αποτελεί τον κεντρικό μας στόχο», τόνισε ο Δήμαρχος και συγχάρηκε τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ τα μέλη του ΔΣ και το προσωπικό, αλλά και τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας «για τη συνέπεια που επιδεικνύουν στην εφαρμογή του σχεδιασμού της δημοτικής αρχής για την κάλυψη των αναγκών των συμπολιτών μας». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα