Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Νέα φωτιά πίσω από σούπερ μάρκετ «METRO»

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Νέα φωτιά πίσω από σούπερ μάρκετ «ΜΕΤΡΟ»

Μία ακόμα φωτιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής (11/11) στην Ξάνθη, στην περιοχή πίσω από το σούπερ μάρκετ «ΜΕΤΡΟ», με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η Πυροσβεστική. 




Η φωτιά έγινε άμεσα αντιληπτή, καθώς πυκνοί μαύροι καπνοί σκέπασαν την ευρύτερη περιοχή. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Π.Υ. Ξάνθης η οποία προχώρησε στην κατάσβεση της φωτιάς, ενώ για αρκετή ώρα στην περιοχή ήταν έντονη και ευδιάκριτη η αίσθηση του καμένου πλαστικού. 

Πρόκειται άλλωστε για ένα σημείο στο οποίο καταγράφονται σχεδόν καθημερινά αντίστοιχες φωτιές, με τους «εμπρηστές» να καίνε κατά κύριο λόγο λάστιχα και την Πυροσβεστική να βρίσκεται διαρκώς… στο πόδι! 

Μάλιστα, όπως αναφέρει επαγγελματίας της περιοχής στο XanthiNea.gr, «έχω βαρεθεί να καλώ την Πυροσβεστική». 




Οι φωτιές στην ευρύτερη περιοχή του Δροσερού αποτελούν άλλωστε μια ακόμη μεγάλη μάστιγα για την Ξάνθη, εκτός από την περιβαλλοντική επιβάρυνση. Όλα αυτά τη στιγμή μάλιστα που επαγγελματίες και καταναλωτές στην Ξάνθη βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν πλαστικά καπάκια και καλαμάκια του καφέ ή πλαστικές συσκευασίες μεταφοράς φαγητού στα delivery, και κάποιοι έχουν την άνεση να καίνε δεκάδες πλαστικά, ανεξέλεγκτα. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα