Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Ο μικρός Άγγελος φτιάχνει Χριστουγεννιάτικες μπάλες για τα αδέσποτα

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Ο μικρός Άγγελος φτιάχνει Χριστουγεννιάτικες μπαλες για τα αδέσποτα

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική και αξιέπαινη κίνηση προχωράει ο Άγγελος, ένα μικρό παιδί από την Ξάνθη που δεν χάνει την ευκαιρία να δείχνει την ευαισθησία του για τα αδέσποτα ζωάκια της περιοχής. 

Ο μικρός ήρωας, όπως τον αποκαλούν οι φιλόζωοι της περιοχής, πέρσι δώρισε τα χρήματα που μάζεψε από τα κάλαντα στα αδέσποτα και φέτος αποφάσισε να κατασκευάσει χριστουγεννιάτικες λάμπες τις οποίες διαθέτει για τον ίδιο σκοπό.

“Ο μικρός μας ήρωας, ο Άγγελος δεν μας ξέχασε και φέτος. Πέρυσι μας έδωσε τα λεφτά που μάζεψε από τα κάλαντα και φέτος φτιάχνει χριστουγεννιάτικες μπάλες για τα Αδεσποτούλια!” σημειώνει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αδεσποτούλια Ξάνθης.

“Η κάθε μία θα είναι μοναδική, χειροποίητη και φτιαγμένη με πολύ αγάπη! Θα πουλήθουν 30 ευρώ η μία και όλα τα χρήματα θα πάνε για στειρώσεις σε ζωάκια του δρόμου, όχι του καταφυγίου! Συνολικά είναι 20 μπάλες και θα στειρωθουν 10 ζωάκια! Όποιος θέλει να βοηθήσει τον Άγγελο, να τον επιβραβεύσει για την ιδέα και τον κόπο σε αυτό το έργο του να στείλει μήνυμα στην σελίδα μας. Είσαι ο άγγελος μας Άγγελε” αναφέρουν τα Αδεσποτούλια.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα