Ξάνθη: Ημερίδα των λογιστών για την ψηφιακή κάρτα εργασίας

Ξάνθη: Ημερίδα των λογιστών για την ψηφιακή κάρτα εργασίας

Ενημερωτική ημερίδα για το φλέγον ζήτημα της ψηφιακής κάρτας εργασίας και του ψηφιακού ωραρίου διοργανώνει η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Ξάνθης. 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Στο πλαίσιο των συνεχών αλλαγών στην εργατική νομοθεσία και ειδικά στον τρόπο που θα λειτουργούν όλες οι επιχειρήσεις από εδώ και πέρα δηλώνοντας ψηφιακά το ωράριο των εργαζομένων τους και τηρώντας ψηφιακή κάρτα, η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Ξάνθης (ΕΦΕΕ Ν.ΞΑΝΘΗΣ) σε συνεργασία με την Epsilon net και την Data Communication διοργανώνει Εργατική Ημερίδα στην Ξάνθη το Σάββατο 19/11/2022 με εισηγητή τον Πέτρο Ραπανάκη.

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης, θα διαρκέσει 2.30 ώρες από τις 10.00 έως τις 12:30 και η θεματολογία του θα περιλαμβάνει τα πλέον επίκαιρα θέματα όπως:

1. ΨΗΦΙΑΚΟ ΩΡΑΡΙΟ – Η νέα διαδικασία υποβολής, οι υποχρεώσεις του εργοδότη και ο τρόπος απογραφής των εργαζομένων.

2. ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – Η διαδικασία υποβολής, ο μηχανισμός ελέγχου από τον εργοδότη και ο τρόπος εφαρμογής.

Ο Σύλλογός μας προσπαθεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Κλάδου μας και να διοργανώνει όσο πιο συχνά μπορεί εκπαιδευτικές ημερίδες και σεμινάρια στηρίζοντας όλους τους συναδέλφους μέσα στον κυκεώνα των φορολογικών και εργατικών αλλαγών. Με αυτόν τον τρόπο στηρίζει και τις επιχειρήσεις της περιφέρειας μας διαχέοντας τη γνώση και λειτουργώντας καθοριστικά στα νέα δεδομένα. Για αυτούς τους λόγους σας καλούμε να παρευρεθείτε προωθώντας στα μέλη σας την αίτηση συμμετοχής στο δωρεάν σεμινάριο που θα διεξαχθεί

Ξάνθη: Ημερίδα των λογιστών για την ψηφιακή κάρτα εργασίας

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال