Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Σκουπίδια δίπλα στην πινακίδα «Μην πετάτε σκουπίδια»

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Σκουπίδια δίπλα στην πινακίδα «Μην πετάτε σκουπίδια»

Το ότι η Ξάνθη είναι μια πόλη ιδιαίτερα βρώμικη μπορεί κανείς να το διαπιστώσει κάνοντας μια απλή βόλτα στα σοκάκια και το κέντρο, όπου θα εντοπίσει εκατοντάδες σκουπίδια, κάδους απορριμμάτων που ξεχειλίζουν και ζέχνουν, πεζοδρόμια άπλυτα και πλήθος άλλων «παρατράγουδων». 




Ωστόσο η ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη, στο κομμάτι της… βρωμιάς, δεν βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τους αρμόδιους για την αποκομιδή των σκουπιδιών και την ορθή διαχείριση και αντιμετώπιση του προβλήματος, αλλά και τους ίδιους τους πολίτες. 

Δεν είναι λίγοι αυτοί άλλωστε που συνεχίζουν να εναποθέτουν τα σκουπίδια τους κυριολεκτικά όπου βρουν, μολύνοντας το περιβάλλον και επιβαρύνοντας την εικόνα της πόλης. 

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που συναντούν οι περιπατητές στην Ξάνθη, εντοπίζοντας δεκάδες σκουπίδια – πάσης φύσεως – μέσα σε χώρους πρασίνου. 




Η κάμερα του XanthiNea.gr κατέγραψε μάλιστα μια σουρεαλιστική εικόνα, στον δρόμο προς το Εκκλησιαστικό Σχολείο, όπου υπάρχει πινακίδα η οποία συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα απορρίμματά τους και να μην πετάνε σκουπίδια, και ακριβώς δίπλα συναντά κανείς δεκάδες άδεια μπουκάλια μπύρας, σακούλες, πλαστικά και διάφορα άλλα. 

Ξάνθη: Σκουπίδια δίπλα στην πινακίδα «Μην πετάτε σκουπίδια»

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα