Σάββατο, 16 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Στην παραλία Μέσης εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος επιχειρηματίας

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Στην παραλία Μέσης εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος επιχειρηματίας

Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης αναμένεται να ρίξει άπλετο φως στις συνθήκες θανάτου του ιδιαίτερα γνωστού επιχειρηματία από την Ξάνθη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής (18/11).




Πρόκειται για 45χρονο επιχειρηματία, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Πέμπτη με τους οικείους του να ανησυχούν και να κινητοποιούνται για τον εντοπισμό του. 

Στη δημοσιότητα αρχικά δόθηκε μια φωτογραφία με το επαγγελματικά όχημα το οποίο οδηγούσε όταν εξαφανίστηκε, με τους οικείους, γνωστούς και φίλους του επιχειρηματία να ζητούν πληροφορίες στα social media από τους υπόλοιπους χρήστες.

Ωστόσο, δυστυχώς, λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία Μέσης, της Ροδόπης ενώ από το Λιμενικό του Πόρτο Λάγους παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής ώστε να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατός του.




«Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε, βραδινές ώρες χτες, στην παραλία Μέσης Ν. Ροδόπης, 45χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής» τονίζει το Λιμενικό σε επίσημη ενημέρωσή του για το συμβάν, που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης. 

«Από το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγους που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης» επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα