Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για 200 οικογένειες!

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για 200 οικογένειες!

Το κοινωνικό έργο της συνεχίζει η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης, η οποία με αφορμή την εορταστική περίοδο που πλησιάζει, συγκεντρώνει τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να στηρίξει – προσφέροντας δέματα αγάπης – σχεδόν 200 άπορες οικογένειες της περιοχής.




Στην προσπάθεια της η ΟΚΑΞ χρειάζεται συμπαραστάτες και προς αυτή την κατεύθυνση απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες της Ξάνθης να συνεισφέρουν καταθέτοντας τον «οβολό» τους και συμβάλλοντας ώστε οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης να μπορέσουν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα, διασφαλίζοντας τα απαραίτητα βιοποριστικά εφόδια. 

«Αγαπητοί μας φίλοι και συμπολίτες της Ξάνθης, πλησιάζουν Χριστούγεννα και όπως κάθε χρόνο αυτές τις χαρούμενες μέρες θα χρειαστούμε την στήριξή σας και την αγάπη σας. Είμαστε εθελοντές, δεν έχουμε καμία κρατική ούτε και δημοτική στήριξη. Η μόνη μας βοήθεια είστε εσείς που τόσα χρόνια μας στηρίζετε  και σας  ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας που τρέφετε  για την ομάδα μας. Σας ευχαριστούμε όλους για το λίγο ή το πολύ που θα μπορέσετε να μας  προσφέρετε» σημειώνει η ΟΚΑΞ. 




«Από Δευτέρα 28-11-2022 θα είμαστε ανοικτά 10:30-12:00 και Τέταρτη και Πέμπτη  απόγευμα 3:30-5:00 στη 40 Εκκλησιών 12 για παραλαβή τροφίμων  κάθε μέρα εκτός Κυριακής. Θα σας περιμένουμε και στο κρύο, και στην βροχή. Καλή δύναμη σε όλες μας σε αυτο τον αγώνα αλληλεγγύης και αγάπης για τον συνάνθρωπο μας.

Συγκεντρώνουμε: αλεύρι, ρύζι, ζάχαρη, όσπρια, μακαρόνια, κριθαράκια, μπισκότα, κέικ, χυμούς, γαλατά νουνού ή μακράς διαρκείας, ηλιέλαια, ελαιόλαδα, μερέντες, μαρμελάδες, σάλτσες, αλάτια, σαμπουάν, σαπούνια, χλωρίνη, υγρά πιάτων, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσές» προσθέτει η ΟΚΑΞ. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα