Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Χτύπησε παρκαρισμένο ΙΧ και άφησε ψεύτικα στοιχεία!

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Χτύπησε παρκαρισμένο ΙΧ και άφησε ψεύτικα στοιχεία!

Απίστευτο θράσος φαίνεται πως είχε ένα οδηγός αυτοκινήτου στην Ξάνθη, που τράκαρε με έτερο σταθμευμένο ΙΧ και για… τα μάτια του κόσμου, άφησε σημείωμα αλλά με ψεύτικα στοιχεία. 




Το συμβάν καταγράφεται επί της οδού Στ. Βλαχοπούλου με Αδριανουπόλεως γωνία. Έκπληκτη η ιδιοκτήτρια του σταθμευμένου οχήματος εντόπισε το ΙΧ της τρακαρισμένο στο σημείο που το είχε ακινητοποιήσει. 

Αρχικά, είδε ένα χαρτάκι με στοιχεία και πίστεψε πως πρόκειται για κάποιον ευσυνείδητο οδηγό που φρόντισε να αφήσει τα στοιχεία του. Ωστόσο η χαρά δεν άργησε να φύγει, όταν διαπίστωσε πως πρόκειται για ψεύτικα στοιχεία. 




«Κάποιος/κάποια χτύπησε το αυτοκίνητο της γυναίκας μου που ήταν σταθμευμένο Στ. Βλαχοπούλου με Αδριανουπόλεως γωνία. Άφησε χαρτάκι με ψεύτικα στοιχεία. Άρα κάποιος είδε το σκηνικό. Όποιος είδε κάτι να ενημερώσει παρακαλώ» αναφέρει ο σύζυγος της άτυχης ιδιοκτήτριας του οχήματος, στην ομάδα Στραβά και Ανάποδα στο Facebook. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα