Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στους Τοξότες – Αλλάζει όψη ο δρόμος!

Κοινοποίηση

Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στους Τοξότες – Αλλάζει όψη ο δρόμος!

Οι εργασίες ανακατασκευής του οδοστρώματος της Εθνικής οδού Ξάνθης – Καβάλας και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ του πρώην εργοστασίου ζάχαρης και της διασταύρωσης προς τον οικισμό των Τοξοτών ξεκίνησαν τη Δευτέρα (07/11). 




Σύμφωνα με τον σχετικό προγραμματισμό οι εργασίες θα ολοκληρωθούν το απόγευμα του Σαββάτου (26/11). 

Η κίνηση των οχημάτων από και προς Καβάλα διεξάγεται αποκλειστικά μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού (οικισμός Τυμπάνου), σύμφωνα με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης. 

«Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η όχληση των διερχόμενων οδηγών και των παρόδιων ιδιοκτησιών να είναι η ελάχιστη δυνατή» σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, Κώστας Κουρτίδης σε σχετική ανακοίνωσε που εξέδωσε. 

Μάλιστα ο ίδιος την Τρίτη το απόγευμα βρέθηκε στην περιοχή των εργασιών και αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media: 




«Ανατολικά και Δυτικά και από την Ανατολή του ήλιου μέχρι τη Δύση, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας ΑΜΘ προσφέρουν στους Ξανθιώτες. Ευχαριστούμε τους υπαλλήλους της ΠΕ Ξάνθης και τους εργαζόμενους για την ασφαλτόστρωση στους Τοξότες. Συνεχίζουμε». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα