Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χρυσούπολη: Προσφέρει δωρεάν βρεφικό γάλα σε όσους έχουν ανάγκη!

Κοινοποίηση

Χρυσούπολη: Προσφέρει δωρεάν βρεφικό γάλα σε όσους έχουν ανάγκη!

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο Τάσος Βιλανος, ιδιοκτήτης παντοπωλείου από την Χρυσούπολη, της Καβάλας, ο οποίος αποφάσισε να αναρτήσει μια ειδική σήμανση στο ράφι με τα βρεφικά γάλα, ενημερώνοντας πως προσφέρονται δωρεάν σε περίπτωση ανάγκης. 




Αφορμή για αυτή την κίνησή του στάθηκε η είδηση, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, περί τοποθέτησης αντικλεπτικών σε βρεφικά γάλατα σε κάποια σούπερ μάρκετ. 

Όπως σχολιάζει ο ιδιοκτήτης του παντοπωλείου: 

«Εμβρόντητος παρακολούθησα την είδηση ότι αλυσίδα σουπερμαρκετ έβαλε αντικλεπτικό σύστημα σε ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ. Προφανώς μια μάνα, ένας πατέρας, δεν είχε την δυνατότητα να ταϊσει τα μωρά του. Με θυμώνει και με στεναχωρεί βαθύτατα αυτή η κατάσταση.

Προσπαθώντας να κατανοήσω τις πράξεις αυτών των γονιών, καθώς υπήρξε περίοδος που και εγώ στερήθηκα βασικά αγαθά,

Παίρνω λοιπόν την πρωτοβουλία να χαρίσω βρεφικές τροφές και γάλα σε όποιον τα έχει πραγματικά ανάγκη. Βρίσκονται στο μαγαζί μου και όποιος θέλει έρχεται και παίρνει χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση να πάρει κάτι άλλο.

Σαν Τάσσο με βρίσκει σύμφωνο οι καλές πράξεις να διαφημίζονται στο ίντερνετ, καθώς συχνά γίνονται γι αυτόν ακριβώς τον λόγο. 




Στην προκειμένη περίπτωση όμως, είναι αναγκαίο να το γράψω εδώ για να το δει όσος περισσότερος κόσμος γίνεται, και να φτάσει στα μάτια κάποιου που όντως χρειάζεται ένα προιόν από τα παραπάνω.

Επίσης παίρνω την απόφαση από σήμερα και τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου, όποιος συμπολίτης μου έχει την ανάγκη για ένα καρβέλι ψωμί για να φάει ο ίδιος ή η οικογένειά του, με απόλυτη εχεμύθεια μπορεί να απευθυνθεί στη διεύθυνση του καταστήματος και να του το δώσουμε.

Καλά μυαλά σε όλους». 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα