Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άλλαξε ρεύμα τώρα και μην πελαγώνεις άλλο με τους παλιούς λογαριασμούς

Κοινοποίηση

Άλλαξε ρεύμα τώρα και μην πελαγώνεις άλλο με τους παλιούς λογαριασμούς

Δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, που ψάχνει να βρει καινούργιο πάροχο απελπισμένος από αυτή την ενεργειακή ανακατάταξη και την ακρίβεια στην τιμή του ρεύματος. Όποιον και να ρωτήσεις, όλοι έχουνε μπει σε αυτή τη διαδικασία αλλαγής ρευματος, τα τελευταία δύο χρόνια. Τα δεδομένα είναι πάρα πολλά και σίγουρα σε προβληματίζει αν θα βρεις τον κατάλληλο πάροχο για σένα που μπορεί να σου προσφέρει ένα φθηνότερο τιμολόγιο. Αυτό μπορείς να το δεις σε πρώτη ματιά από εδώ https://fthinorevma.gr/, πριν προχωρήσουμε παρακάτω για να σε βοηθήσουμε στην όλη διαδικασία.

Η αλλαγή ρεύματος σίγουρα δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, τουλάχιστον αυτό ίσχυε πιο παλιά. Τώρα το κενό αυτό της έρευνας έρχονται να καλύψουν εξειδικευμένες εταιρείες https://fthinorevma.gr/allagi-paroxou/, με το κατάλληλο προσωπικό που ασχολείται καθημερινά με τις αλλαγές στο ρεύμα. Η δεξαμενή των παροχών είναι αρκετά μεγάλη και σίγουρα εγκλωβίζει κάποιον που θέλει να προχωρήσει στην αλλαγή παρόχου. Οι τιμές και τα δεδομένα, πολλές φορές μπερδεύουν και οδηγούν σε σφάλματα, που στο τέλος κάποιος θα πληρώσει, όταν βλέπει ότι ο καινούργιος λογαριασμός δεν είναι αυτός που περίμενε και σίγουρα η έκπτωση στο ρεύμα δεν είναι η αναμενόμενη. Η βοήθεια λοιπόν, κατά την αναζήτηση αλλαγής παρόχου είναι σημαντική και πρέπει να δώσουμε το μεγαλύτερο βάρος, σε συγκεκριμένα δεδομένα που πρέπει να έχουμε υπόψιν, πριν ξεκινήσουμε αυτήν τη διαδικασία.

Πολλοί κάνουν το λάθος και εμπιστεύονται φίλους και γνωστούς, προκειμένου να πάρουν μία άποψη, για το ποιο πάροχος είναι καλός και ποιος όχι.  Στην προκειμένη περίπτωση, ο κάθε πολίτης και καταναλωτής έχει τις δικές του ανάγκες σε κκατανάλωση ρεύματος, κάτι το οποίο εμάς δεν πρέπει να μας  επηρεάσει κατά τη διαδικασία επιλογής. Πρέπει να βασιστούμε αποκλειστικά στις δικές μας ενεργειακές ανάγκες. Εξάλλου πολλοί είναι αυτοί που κάνουν τρελή σπατάλη σε ρεύμα, επειδή δεν έχουν διορθώσει άλλα πράγματα που βαρύνουν τον ενεργειακό προϋπολογισμό. 

Τι είναι αυτά λοιπόν που θα πρέπει να έχουμε υπολογίσει, πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι για την εύρεση ενός καλύτερου ενεργειακού παρόχου.

Το πρώτο μας μέλημα είναι, να ξέρουμε από την αρχή  το ετήσιο άθροισμα  σε κιλοβατώρες, ή τουλάχιστον του τελευταίου τετραμήνου. Με αυτό τον αριθμό θα απαιτήσουμε να μας δοθεί μία οικονομική προσφορά η οποία θα είναι ακριβής και σωστή.

Έπειτα θα πρέπει να ενημερώσουμε την εταιρεία, που θα ασχοληθεί με την έρευνα προσφοράς, για τα παρακάτω σημεία:

Υπάρχει παλαιό συμβόλαιο που θέλουμε να μεταφέρουμε και έχουμε προηγούμενο υπόλοιπο;

Θέλουμε να κάνουμε μία καινούργια παροχή ρεύματος και απαιτούμε καινούργιο συμβόλαιο;

Υπάρχει κάποια εγγύηση με την καινούργια εγγραφή;

Ποια είναι τα οφέλη που θα έχω αν υπάρχει κοινωνικό τιμολόγιο και θέλω να το κρατήσω;

Μπορώ να πληρώνω τον λογαριασμό μου αυτόματα από την τράπεζα, για να έχω κάποια έκπτωση;

Σε πόσο καιρό θα ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής παρόχου και αν εγώ επιβαρύνομαι  οικονομικά;

Μπορώ να αλλάξω το όνομα του λογαριασμού κατά τη μετάβαση;

Τι παραπάνω θα χρεώνομαι μαζί με την κατανάλωση ρεύματος; 

Μπορώ να έχω νυχτερινή χρέωση η οποία θα αναγράφεται ξεχωριστά;

Ποιες είναι οι έξτρα χρεώσεις που θα αναγράφονται στο λογαριασμό και που θα επιβαρύνουν το τελικό κόστος;

Με ενδιαφέρει να πληρώνω μηνιαίο λογαριασμό εξοφλητικό είμαι έναντι;

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα