Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Αντιδράσεις για την συναυλία με Άσπα και Kings στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Αντιδράσεις για την συναυλία με Άσπα και Kings στην Ξάνθη

Ιδιαίτερα έντονες είναι οι αντιδράσεις που καταγράφονται τις τελευταίες ώρες σχετικά με την πολυδιαφημισμένη συναυλία στο κέντρο της Ξάνθης, που διοργάνωσε ο Δήμος, το απόγευμα της Κυριακής (04/12) μετά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικο δέντρου. 




Πρόκειται για τη συναυλία, η οποία κόστισε μάλιστα αρκετά χρήματα, με την Άσπα και τους Kings. Η εν λόγω επιλογή των καλλιτεχνών είχε άλλωστε εξ’ αρχής προκαλέσει αντιδράσεις, με αρκετούς να κάνουν λόγο για αστοχία ως προς τα πρόσωπα, αντιπροτείνοντας πως θα μπορούσε να είχαν προτιμηθεί καλλιτέχνες της περιοχής, αλλά και γενικότερα να είχαν περιοριστεί οι δαπάνες, ειδικά σε μια τέτοια περίοδο έντονης ακρίβειας και οικονομικής δυσπραγίας που ταλανίζει τα περισσότερα νοικοκυριά. 

Υπήρξαν ωστόσο και αντιδράσεις ως προς το τεχνικό κομμάτι, με αρκετούς πολίτες να διαμαρτύρονται πως ο ήχος δεν ήταν καλός. Παράπονα εκφράστηκαν και για τη δαπάνη αρκετών χιλιάδων ευρώ για τα πυροτεχνήματα. 

Τη δική της τοποθέτηση έκανε και η ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή τραγουδίστρια, Ασμίκ Μπεγκλαριάν, η οποία έγραψε στα social media:




«Προχθές στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, της Ξάνθης, με πρωτοβουλία κάποιων που κατέχουν καίριες θέσεις , πραγματοποιήθηκε μια “συναυλία” γνωστής κατά τα άλλα αοιδού της πρωτεύουσας. Λυπάμαι ειλικρινά για τις επιλογές κάποιων, καθώς αυτές προσβάλλουν το έργο και την προσπάθεια των μουσικών της ευρύτερης περιοχής της Θράκης, οι οποίοι έχουμε ως κύριο μέλημά μας την μετάδοση αξιών μέσω της καλής και ποιοτικής μουσικής στα παιδιά , τους νέους και σε όλους τους πολίτες. Ας μην ξεχνάμε πως “η μουσική ποιεί ήθος”. Κρίμα που κάποιοι μπέρδεψαν την πλατεία της πόλης μας με άλλου είδους σκηνές της μεγαλούπολης…»

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα