Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αντιγόνη Ανδρεάκη: «Τον καρκίνο θα τον νικήσω όρθια»

Κοινοποίηση

Αντιγόνη Ανδρεάκη: «Τον καρκίνο θα τον νικήσω όρθια»

Η Αντιγόνη Ανδρεάκη έχει δημοσιοποιήσει την σκληρή μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Η δημοσιογράφος ζει στην Κρήτη και όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα επικοινωνούσε μέσω των κοινωνικών δικτύων όσα βιώνει, δίνοντας δύναμη σε εκείνους που παλεύουν με την ίδια ασθένεια, δείχνοντας παράλληλα, και τη δική της σθεναρή αντίσταση στον… πόλεμο που της κήρυξε η αρρώστια.




Την Παρασκευή (30/12) η Αντιγόνη Ανδρεάκη ολοκλήρωσε των κύκλο των χημειοθεραπειών της και το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανάρτηση στην οποία αναφέρεται σε αυτά που πέρασε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά και την αγάπη που πήρε από όσους την στήριξαν σε αυτή τη δοκιμασία.

«Και κάπως έτσι κλείνει αυτή η διαδρομή. Με το ίδιο σήμα της νίκης στα δάκτυλα. Ίδιο με αυτό της πρώτης πτήσης από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου τον Ιούνιο όταν ξεκινούσα για το πρώτο μου χειρουργείο με συνοδοιπόρο την ελπίδα.

Μαζί της και ο φόβος, η αγνοία, η λίπη, η αγωνιά. Αλλά μόνο για λίγο. Είχα πει και εξακολουθώ να λέω πως αυτή την ασθένεια θα την νικήσω όρθια.

Με πίστη στον θεό, με τα αδιαμφισβήτητα όπλα της επιστήμης και την θετική ενέργεια. Σας ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε με τόση αγάπη και με οπλίσατε με τόση δύναμη. Είσαστε απίστευτοι!




Και χωρίς εσάς τίποτε δεν θα ήταν το ίδιο. Μου δείξατε πως η αλληλεγγύη, ο αλτρουισμός και η αγάπη για τον διπλανό μας είναι έννοιες υπαρκτές και αυτό ήταν το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσατε να μου κάνετε. Δεν λυπάμαι για τίποτε από όσα έζησα. Γιατί ήταν η αφορμή να μάθω να ζω. Και το “κάποτε” δεν είναι πάντα μακριά».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα