Επίδομα παιδιού: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλετε την αίτηση

Επίδομα παιδιού: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλετε την αίτηση

Επίδομα παιδιού: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλετε την αίτηση

Μέχρι την Κυριακή 15 Ιανουαρίου πρόκειται να παραμείνει η ηλεκτρονική πλατφόρμα επίδομα παιδιού - Α21, προκειμένου οι πολίτες που πληρούν τα κριτήρια, να υποβάλουν την αίτησή τους για το έτος 2022.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 στον σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou.

Όπως επισημαίνει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), σε ανακοίνωσή του, η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για τους δικαιούχους του επιδόματος που ακόμη δεν έχουν υποβάλει αίτηση Α21 για το έτος 2022 και για όσους πολίτες ξεκίνησαν τη δημιουργία αίτησης Α21, αλλά δεν οριστικοποίησαν την υποβολή της.

Η καταβολή του επιδόματος θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Ιανουαρίου 2023 και το επίδομα θα είναι προσαυξημένο κατά μιάμιση μηνιαία δόση, δηλαδή την έκτακτη οικονομική ενίσχυση, η οποία για όσους είχαν υποβάλει την αίτησή τους καταβλήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2022.

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων έως τις 15/1/2023, στις 23:59.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال