Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Έπιπλα κήπου που πρέπει να σκεφτείς σοβαρά να αποκτήσεις

Κοινοποίηση

Έπιπλα κήπου που πρέπει να σκεφτείς σοβαρά να αποκτήσεις

Έχεις έναν κήπο που φροντίζεις, βάζοντάς του όμορφα φυτά, καλαίσθητα φώτα και άλλα μικρά συναφή. Είναι, όμως, ο κήπος που ονειρεύεσαι; Μην κάνεις το λάθος να σκεφτείς «αν είχα μεγαλύτερο κήπο θα έκανα περισσότερα», αφού αυτόν έχεις και αυτόν θα πρέπει να εκμεταλλευτείς.

Σίγουρα υπάρχουν κάποια έπιπλα κήπου που θέλεις να αποκτήσεις, αλλά δεν κάνεις το επόμενο βήμα γιατί περιορίζεις τον εαυτό σου. Ας δούμε, λοιπόν, κάποια έπιπλα κήπου που μπορείς να έχεις κι εσύ, σήμερα.

1. Αιώρα

Ειλικρινά, η πιο απλή προσθήκη στον κήπο σου τον αναβαθμίζει με δύο μόνο… δεσίματα. Διάλεξε το καλοκαιρινό, υφασμάτινο κρεβάτι σου, δέσε το ανάμεσα σε δύο δέντρα του κήπου σου που εσύ φροντίζεις όσο κανένας άλλος, και απόλαυσε τη χαλάρωση που σου αξίζει.

2. Κρεμαστή Κούνια

Κι αν θέλεις ακόμα μεγαλύτερη άνεση, υπάρχει η παρεμφερής λύση της κρεμαστής κούνιας. Οπτικά, είναι μια υπέροχη προσθήκη στο «πλάνο» του κήπου σου, ενώ παράλληλα χωράει περισσότερα άτομα. Ιδανικό έπιπλο για οικογένειες με παιδιά, που δεν μπορούν να χορτάσουν τον κήπο τους.

3. Καναπές Κήπου

Αντί για πολλές καρέκλες κήπου, γιατί να μην έχεις έναν καναπέ κήπου; Πέρα από το ότι φαίνεται πιο «στρωτός» στον κήπο σου από ό, τι 3-4 καρέκλες, είναι πολύ πιο αναπαυτικός. Θα χαίρεσαι να βλέπεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα πάνω του, όπως και τον εαυτό σου να διαβάζει το αγαπημένο του βιβλίο εκεί. Αν πιστεύεις ότι δεν ταιριάζει ένας καναπές στον κήπο σου, μπορείς να βρεις τη λύση στα ξύλινα παγκάκια κήπου, που θα δώσουν μια vintage πινελιά στον χώρο σου.

4. Σιντριβάνι Κήπου

Ακόμα και σε μία βεράντα διαμερίσματος χωράει. Και όχι, δεν εννοούμε τα σιντριβάνια που βλέπεις σε πλατείες. Μπορείς να βρεις μικρά, καλαίσθητα σιντριβάνια φωτιζόμενα, που θα σου χαρίσουν αβίαστα τη χαλάρωση που ζητάς. Ρίξε απλά το βλέμμα σου στο σιντριβάνι και… αυτό ήταν. Ειδικά αν το παρατηρείς από τον καναπέ σου, θα πετύχεις χαλάρωση στο μέγιστο βαθμό.

5. Φωλιά

Και πάμε στο αγαπημένο μας, τη φωλιά. Για σένα που θέλεις να βρεις ποιο είναι επόμενο επίπεδο μετά τον καναπέ, την αιώρα και την κρεμαστή κούνια, σου παρουσιάζουμε τον ύψιστο βαθμό «σιέστας». Η φωλιά είναι ουσιαστικά ένας καναπές με τέντα, και μάλλον ήδη σκέφτεσαι ότι είναι το μόνο που χρειάζεσαι. Και δεν σε αδικούμε.

6. Φουσκωτό σπα

Δεν θα ήταν ολοκληρωμένο το κείμενο αν δεν αναφέραμε το φουσκωτό σπα. Ακόμα κι αν ένα τέτοιο τζακούζι χωράει τέσσερα άτομα, χρειάζεται κάτι λιγότερο από δύο μέτρα από τον κήπο σου για να γίνει αναπόσπαστο μέρος του. Γιατί να μην το αποκτήσεις;

Ας αφήσουμε τον εαυτό μας να οραματιστεί τον ιδανικό κήπο, κι ας τον υλοποιήσουμε. Στο χέρι μας είναι, και αυτό.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα