Το Εργατικό Κέντρο για τον 37χρονο Χασάν που σκοτώθηκε στη Γερμανία

Το Εργατικό Κέντρο για τον 37χρονο Χασάν που σκοτώθηκε στη Γερμανία

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του 37χρονου Χασάν Ζιμνάκ  από τα Κιμμέρια της Ξάνθης που σκοτώθηκε σε εργατικό ατύχημα στην Γερμανία εξέδωσε με τη σειρά του και το Εργατικό Κέντρο. 

Σχετικά αναφέρει:

«Για άλλη μια φορά,  ερχόμαστε δυστυχώς σε δύσκολη θέση για   να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας για τον θάνατο ενός νέου συναδέλφου εργαζόμενου, πατέρα δύο παιδιών που έχασε την ζωή του εν ώρα εργασίας στην Γερμανία.

Δυστυχώς εξακολουθούμε να μετρούμε θανάτους σε εργασιακούς χώρους.

Το εργατικό κέντρο Ν. Ξάνθης,  εκφράζει την πλήρη συμπαράσταση του στην  οικογένεια του  άτυχου νέου συναδέλφου  και επισημάνει ότι θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα του για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα».

Η ανακοίνωση των XanthiFans αναφέρει: 

«Δυστυχώς ακόμη μια μαύρη είδηση για την οικογένεια μας.Ακόμη μια απώλεια ενός αδερφού μας. Ήταν πάντα στην γνωστή γωνία με φωνή και ψυχή. Συλλυπητήρια στους οικείους του, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. ΧΑΣΑΝ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΟΞΑΡΑ!».

Σε ανακοίνωση της η Μουφτεία Ξάνθης αναφέρει:

«Στον νέο συνάνθρωπο μας, πατέρα 2 παιδιών, που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα στη Γερμανία, ευχόμαστε ο Φιλεύσπλαχνος και Μεγαλοδύναμος Αλλάχ να του κρατήσει μια θέση στον Παράδεισο. Στην οικογένεια και τους οικείους του ευχόμαστε ο Θεός να χαρίζει κουράγιο και δύναμης».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال