Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνεχίζεται και σήμερα ο αίθριος καιρός

Κοινοποίηση

Συνεχίζεται και σήμερα ο αίθριος καιρός

Γενικά αίθριος αναμένεται σήμερα ο καιρός με τοπικές νεφώσεις. Τις νυχτερινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά. Παγετός θα σημειωθεί τοπικά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.




Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 13, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 14 βαθμούς, στην Ήπειρο από -1 έως 15, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα από -1 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 16 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -2 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 1 έως 13 βαθμούς, στην Κρήτη από 4 έως 19 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 9 έως 15, ενώ τοπικά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ.




Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς, αλλά στα δυτικά, ανατολικά και βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα