Η Πολωνική Pepco έρχεται στην Ξάνθη και κάνει προσλήψεις

Η Πολωνική Pepco έρχεται στην Ξάνθη και κάνει προσλήψεις

Η Πολωνική εταιρεία Pepco προσλαμβάνει προσωπικό για 3 θέσεις εργασίας στην Ξάνθη με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Η Πολωνική εταιρεία Pepco, η οποία εγκαινίασε τα πρώτα της καταστήματα στην Ελλάδα στις αρχές του Οκτώβρη, προσλαμβάνει προσωπικό για 3 θέσεις εργασίας στην Ξάνθη.

Οι ειδικότητες των θέσεων αφορούν πωλητές, ταμίες και διευθυντές καταστημάτων σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, συγκεκριμένα στην Αθήνα, την Κόρινθο, τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη.

Οι θέσεις εργασίας είναι πλήρους απασχόλησης.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η Pepco προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που ανήκουν σε περίπου 500 κατηγορίες. Τα ρούχα και τα υποδήματα αποτελούν περίπου το 60% του διαθέσιμου εμπορεύματος της αλυσίδας, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό καλύπτουν είδη για τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση του σπιτιού και άλλα προϊόντα, όπως παιχνίδια. Πέρα από τα προϊόντα που πωλούνται ως μέρος του σταθερού εμπορεύματος, η αλυσίδα προσφέρει επίσης ειδικές περιορισμένες συλλογές, προϊόντα με ειδική άδεια χρήσης, π.χ. Disney, Warner Bros, Universal και εποχιακές προσφορές, όπως για παράδειγμα, σχολικά ή χριστουγεννιάτικα είδη.

Σήμερα λειτουργούν περίπου 3.000 καταστήματα Pepco που εκτείνονται από την Εσθονία στο βόρειο τμήμα της Ευρώπης, έως την Ιταλία στο νότο και από την Ισπανία στα δυτικά έως τη Βουλγαρία στα ανατολικά. Η προγραμματισμένη επέκταση στην Ελλάδα ακολουθεί το επιτυχημένο άνοιγμα του πρώτου καταστήματος της Pepco στη Γερμανία τον Απρίλιο, με την επόμενη χώρα να είναι η Πορτογαλία, την άνοιξη του 2023.

Επί του παρόντος, η Pepco απασχολεί 24.000 εργαζόμενους σε 17 ευρωπαϊκές χώρες. Το άνοιγμα του πρώτου της καταστήματος στην ελληνική αγορά, με σχέδια για πρόσληψη περισσότερων από 150 εργαζομένων στην Ελλάδα κατά τον πρώτο χρόνο παρουσίας της, επικυρώνει περαιτέρω τη θέση της Pepco ως μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες δημιουργίας θέσεων εργασίας στο φυσικό λιανικό εμπόριο.

Οι θέσεις εργασίας στα καταστήματα της Pepco

  • Διευθυντής-τρια καταστήματος - 1 θέση
  • Υπεύθυνος/η Βάρδιας - 1 θέση
  • Πωλητής/τρια - Ταμίας - 1 θέση

Παροχές εταιρίας

Είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπήσετε τη δουλειά σας στην PEPCO γιατί εγγυάται:

Σταθερό εργασιακό περιβάλλον – Συμβάσεις αορίστου χρόνου

Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών - Σταθερές πληρωμές

Bonus βάσει των πωλήσεων & αποτελεσμάτων του καταστήματος

Έκπτωση στα προϊόντα μας έως 20%

Ευκαιρίες εξέλιξης και επαγγελματικής ανάπτυξης

Υποστήριξη και καθοδήγηση από μια φιλική ομάδα

Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις διαθέσιμες θέσει εργασίας, αλλά και για να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα, πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال