Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Η Ξάνθη αποχαιρετά το Πελέ με selfies και αυτόγραφα

Κοινοποίηση

Η Ξάνθη αποχαιρετά το Πελέ με selfies και αυτόγραφα

Φωτογραφίες αγκαλιά με τον «βασιλιά» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Πελέ αλλά και αυτόγραφα που έχουν λάβει από τον ίδιο αναρτούν στα social media από το βράδυ της Πέμπτης δεκάδες κάτοικοι στην Ξάνθη. 




Ο Πελέ έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη (29/12) στα 82 του χρόνια (γεννημένος 23/10/1940), αφού πάλεψε για περισσότερο από ένα χρόνο με τον καρκίνο του παχέoς εντέρου.

Ο ίδιος ωστόσο το 2005 είχε επισκεφθεί την Ξάνθη, σε ένα ταξίδι που έμεινε στην ιστορία, καλεσμένος του Χρήστου Πανόπουλου, για να εγκαινιάσει το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Οι κάτοικοι της Ξάνθης τον είχαν υποδεχθεί τότε με μεγάλο ενθουσιασμό ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφία μαζί του ή να λάβουν κάποιο αυτόγραφο με τον Πελέ να υπογράφει χαμογελαστός πάνω σε κασκόλ, φανέλες και μπάλες. 




Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του «βασιλιά» Πελέ, δεκάδες ήταν οι κάτοικοι που έσπευσαν να βγάλουν από το χρονοντούλαπό τους τις φωτογραφίες αλλά και τα αυτόγραφα που έχουν λάβει από τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή και να στείλουν το δικό τους αποχαιρετιστήριο μήνυμα στα social media.  

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα