Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Ήρθαν τα… Χριστούγεννα στην Ξάνθη, με ξωτικά και πυροτεχνήματα [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση

Ήρθαν τα... Χριστούγεννα στην Ξάνθη, με ξωτικά και πυροτεχνήματα [ΒΙΝΤΕΟ]

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων μπήκε και επίσημα το απόγευμα της Κυριακής (04/12) η Ξάνθη, με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και μια σειρά από δρώμενα γεμάτα… αστερόσκονη.



Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα από την Πλατεία Ελευθερίας με την παρέλαση ξωτικών, τα οποία συνόδευαν το έλκηθρο του Άη Βασίλη. Δεκάδες μικρά παιδιά φορώντας στολές του Άη Βασίλη χόρευαν, ενώ το δρώμενο συνόδευε μουσικά η Φιλαρμονική του Δήμου.
Η παρέλαση κατέληξε στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, στην οποία δεν έπεφτε κυριολεκτικά καρφίτσα. Οι πολίτες αψηφώντας το κρύο παρακολούθησαν καρτερικά όλες τις εκδηλώσεις. 
Τα παιδιά του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης τραγούδησαν τα κάλαντα, κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα όλων. 
«Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και ταλαιπωρίας πλέον όλοι μαζί αγαπημένοι και ενωμένοι μπαίνουμε στην καθημερινότητα, να γιορτάσουμε τις γιορτές. Εμείς ως Δήμος θα είμαστε κοντά σας για να μπορέσουμε να προσφέρουμε λίγη ξεγνοιασιά γιατί αυτό χρειαζόμαστε και ιδιαίτερα στα παιδιά μας που δεν φταίνε σε τίποτα, ότι εμπόδια και εάν έχουμε μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να έχουμε υγεία, ευτυχία, οικογενειακή γαλήνη και ας θυμηθούμε λίγο τις παλιές εποχές. Είμαστε Ελληνάρες, μπορούμε να ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε και για τις οικογένειας μας και για αυτόν τον ευλογημένο τον τόπο» ανέφερε ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης λίγο πριν προχωρήσει στη φωταγώγηση του δέντρου. 




Ακολούθησε μια βροχή από πυροτεχνήματα τα οποία έκαναν τη νύχτα μέρα στο κέντρο της πόλης, ενώ αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκαν οι Άσπα και οι Kings. Τις πόρτες της άνοιξε και η Ευχούπολη, στο κέντρο της πόλης.   

Ήρθαν τα... Χριστούγεννα στην Ξάνθη, με ξωτικά και πυροτεχνήματα [ΒΙΝΤΕΟ]

Ήρθαν τα... Χριστούγεννα στην Ξάνθη, με ξωτικά και πυροτεχνήματα [ΒΙΝΤΕΟ]

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα