Καραόγλου: Άνοιξε η γη να με καταπιεί όταν έμαθα για τον καρκίνο

Καραόγλου: Άνοιξε η γη να με καταπιεί όταν έμαθα για τον καρκίνο

Η φράση «άνοιξε η γη να με καταπιεί» ήταν αυτή που αποτύπωσε το πρώτο συναίσθημα που ένιωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου, όταν ο γιατρός του είπε ότι η βιοψία που είχε κάνει έδειξε καρκίνο στο στήθος, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος μιλώντας στο thestival.gr.

Όπως εξήγησε «πίστεψα ότι το ρολόι μου μετρούσε αντίστροφα» καθώς, όπως λέει, είχε και «την δυσάρεστη εμπειρία με την απώλεια της μητέρας μου από όγκο στον εγκέφαλο, όταν εγώ ήμουν μόλις 12 χρόνων».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτει, επίσης, ότι έγινε «μια μικρή μάχη» για να πειστεί να τον εξετάσει γιατρός με αφού η σύζυγός του εντόπισε κάτι ανησυχητικό στο στήθος του. «Για την ακρίβεια της είπα: “Εδώ ο κόσμος καίγεται με τον γάμο του Γιώργου και εσύ ασχολείσαι με ανούσια πράγματα”. Όμως, για να είμαι δίκαιος, ευτυχώς επέμεινε και προλάβαμε το κακό στην αρχή. Αν δεν επέμενε, εάν δεν έκλεινε με το ζόρι το ραντεβού με τον γιατρό, σήμερα ενδέχεται τα πράγματα να είχαν πάρει άλλη τροπή. Γι’ αυτό κάθε φορά αναγνωρίζω δημόσια πως της χρωστάω τη ζωή μου».

Η ίδια, εξάλλου, ήταν και αυτή που βοήθησε τον κ. Καράογλου να «γυρίσει ο διακόπτης» όταν του είπε «Θόδωρε, στη ζωή σου έχεις αποδείξει ότι είσαι μαχητής. Θα δώσεις και αυτήν τη μάχη και θα την κερδίσεις».

Ο Θεόδωρος Καράογλου περιέγραψε, επίσης, την στιγμή που ενημέρωσε τα παιδιά του στις 12 Σεπτεμβρίου: «Το βλέμμα των παιδιών μου δεν ξεχνιέται. Η παρατεταμένη σιωπή που ακολούθησε έκανε θόρυβο και τον αιφνιδιασμό διαδέχθηκε η αγωνία. Εκεί ανέλαβε πάλι ενεργό ρόλο η Γιώτα σπάζοντας την αμηχανία λέγοντας: “Τώρα που το μάθατε ελάτε στο τραπέζι. Έστρωσα για να φάμε όλοι μαζί”»

Ο βουλευτής της ΝΔ αποκαλύπτει, τέλος, ότι δεν έχει αποκλείσει την ιδέα να καλύψει την ουλή από την επέμβαση στο στήθος «κάνοντας τατουάζ το σήμα του Ηρακλή, της αγαπημένης μου ομάδας. Είναι ιδέα της κόρης μου, Βανέσσας, την οποία δεν έχω αποκλείσει».

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال