Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λαθρομετανάστες έκλεβαν εκκλησίες στο Νευροκόπι

Κοινοποίηση

Λαθρομετανάστες έκλεβαν εκκλησίες στο Νευροκόπι

Συνελήφθη αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, τέσσερις (4) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής, που διαπράχθηκαν σε Ιερούς Ναούς οικισμών της Δράμας, κατά το χρονικό διάστημα από 23-11-2022 έως 22-12-2022.  




Συνελήφθη την 22-12-2022 το πρωί σε οικισμό της Δράμας, από τους παραπάνω αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου Δράμας, ένας αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει έναν ακόμη αλλοδαπό συνεργό του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον αλλοδαπό δράστη, διότι από κοινού με συνεργό του, διέρρηξαν Ιερό Ναό σε οικισμό της Δράμας, χωρίς όμως να προλάβουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε από το εσωτερικό του. 

Όπως διακριβώθηκε οι δράστες παρέμεναν παράνομα στη Χώρα και με την παραπάνω μεθοδολογία διέρρηξαν ακόμη τέσσερις Ιερούς Ναούς, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα χρηματικά ποσά.




Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Νευροκοπίου Δράμας. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα