Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

Λόγω χρεών, σκηνοθέτησε τον θάνατό της στο Facebook

Κοινοποίηση

Λόγω χρεών, σκηνοθέτησε τον θάνατό της στο Facebook

Μια μητέρα από την Ινδονησία έφτασε στο σημείο να σκηνοθετήσει τον ίδιο της τον θάνατο στο Facebook προκειμένου να αποφύγει να πληρώσει το χρέος της σε μια άλλη γυναίκα! Γνωστή μόνο ως «L», η γυναίκα φέρεται να χρωστούσε ένα άγνωστο ποσό στη συνεργάτιδά της Maya Gunawan, με τα χρήματα να έπρεπε να καταβληθούν στις 20 Νοεμβρίου.




Η L δεν μπόρεσε να αποπληρώσει το ποσό την ημερομηνία εκείνη και ζήτησε από την Gunawan να της δώσει μια παράταση μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τη Daily Star. Η ημέρα εκείνη έφτασε και πέρασε και η Gunawan βρέθηκε μπροστά σε μια σοκαριστική ανάρτηση όταν μπήκε στο Facebook στις 12 Δεκεμβρίου. Εκεί ανακάλυψε ότι η κόρη της L ανακοίνωνε τον θάνατο της μητέρας της σε ένα τροχαίο δυστύχημα.

Η ανάρτηση ανέφερε ότι η L είχε πεθάνει σε ένα περιστατικό πάνω σε μια γέφυρα κοντά στο σπίτι της στο Medan, στη Βόρεια Σουμάτρα. Ανακοίνωνε επίσης ότι η κηδεία θα γινόταν 370 μίλια μακριά στην πόλη Banda Aceh.

Στο Facebook υπήρχε και η φωτογραφία ενός «πτώματος», τυλιγμένου με ένα σεντόνι και μια άλλη εικόνα από νοσοκομείο. Δύο επιπλέον φωτογραφίες έδειχναν την L με κλειστά τα μάτια, παριστάνοντας τη… νεκρή.




Η κόρη φέρεται πάντως να παραδέχτηκε ότι όλα στην ανάρτηση ήταν ψέματα, υποστηρίζοντας ότι η μητέρα της είχε χακάρει τον λογαριασμό της στο Facebook.

Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Gunawan υποστήριξε ότι δεν απευθύνθηκε στην αστυνομία. Πρόσθεσε ότι περιμένει ακόμη να πληρωθεί το ποσό που της χρωστάει, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν μπορεί πλέον να τη βρει…

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα