Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Με Άσπα και Kings η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Κοινοποίηση

Ξάνθη: Με Άσπα και Kings η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Την Κυριακή (04/12) το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης. 




Η φωταγώγηση έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα από τον Δήμαρχο Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη, ενώ θα ακολουθήσει στις 7 μουσική συναυλία με την Άσπα και τους Kings.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μεταφέρθηκε ήδη από την αρχή της εβδομάδας στο κέντρο της πόλης, όπου και έχει ξεκινήσει η διαδικασία τοποθέτησής του.

Παράλληλα, ετοιμάζεται η σκηνή, δίπλα από το Ρολόι της πόλης, όπου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία. 

Ξωτικά και ποδηλάτες 

Της φωταγώγησης θα προηγηθεί ένα εορταστικό δρώμενο το οποίο θα ξεκινήσει από την Πλατεία Ελευθερίας. 

Όπως αναφέρεται στο σχετικό πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα: 

«Ο αγαπημένος μας Άγιος Βασίλης, πλαισιωμένος από τους μουσικούς της Φιλαρμονικής του Δήμου Ξάνθης, τις χορεύτριες της Σχολής Χορού, τους εποχούμενους ποδηλάτες του ποδηλατικού συλλόγου «Πήγασος» και τα μαγικά ξωτικά του, θα καταλήξει στην πλατεία Δημοκρατίας. Στην κεντρική σκηνή η χορωδία του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης θα δώσει το έναυσμα της αντίστροφης μέτρησης για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Ξάνθης Εμμανουήλ Τσέπελη». 




Για τον λόγο αυτόν μάλιστα και για όση ώρα διαρκέσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις έχει αποφασιστεί η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο εν λόγω τμήμα της 28ης Οκτωβρίου. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα