Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Με καλές πληρότητες πορεύεται προς τα Χριστούγεννα η ΑΜΘ

Κοινοποίηση

Με καλές πληρότητες πορεύεται προς τα Χριστούγεννα η ΑΜΘ

Με σταθερά βήματα και καλές πληρότητες πορεύεται προς τα Χριστούγεννα και η περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που επενδύει στον 12μηνο τουρισμό, όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της ΠΑΜ-Θ Αθανάσιος Τσώνης. 




«Μετά από μια πολύ πετυχημένη καλοκαιρινή σεζόν, συνεχίζοντας τις δράσεις που υπαγορεύει ο στρατηγικός μας σχεδιασμός για την ανάπτυξη όλης της περιοχής, βλέπουμε ανταπόκριση και ενδιαφέρον από τον κόσμο και τον χειμώνα. 

Πλέον τόσο η Αλεξανδρούπολη, όσο και η Καβάλα έχουν καταστεί city break προορισμοί και σημειώνουν πολύ υψηλές πληρότητες, ενώ υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες και για την Ξάνθη, που προσφέρεται για χειμερινός προορισμός και εξορμήσεις στη φύση, όπως και τη Δράμα και την Κομοτηνή. 

Την ίδια ώρα, εκτός από το θεματικό πάρκο της Ονειρούπολης, βλέπουμε αντίστοιχη πρωτοβουλία για τη δημιουργία θεματικού πάρκου (το Πάρκο του Πινόκιο) και στην Κομοτηνή, όπως επίσης και τη δημιουργία χριστουγεννιάτικου χωριού στο Σουφλί και αλλού. 

Είναι σημαντικό να ενισχύεται με αυτόν τον τρόπο το έργο της Περιφέρειας που έχει επενδύσει πολύ δυναμικά στον τουρισμό και ήδη τα αποτελέσματα είναι εμφανή», υπογράμμισε ο κ.Τσώνης. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα