Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2024

«Ο πολυδιάστατος ρόλος της γυναίκας στην εξάρτηση και στην απεξάρτηση»

Κοινοποίηση

«Ο πολυδιάστατος ρόλος της γυναίκας στην εξάρτηση και στην απεξάρτηση»

Η Κινητή Μονάδα του ΚΕ.Θ.Ε.Α. ΚΙΒΩΤΟΣ και ο Σύλλογος Γυναικών Ξυλαγανής, συνδιοργάνωσαν σεμινάριο ευαισθητοποίησης στην Ξυλαγανή του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών με θέμα «Ο πολυδιάστατος ρόλος της γυναίκας στην εξάρτηση και στην απεξάρτηση». 




Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12/12/2022 στις 17:00 με 19:00, στην Παιδική και Εφηβική Βιβλιοθήκη της Ξυλαγανής και απευθυνόταν στις γυναίκες, μέλη του Συλλόγου. Βασικός σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των μελών του Συλλόγου Γυναικών για τα ζητήματα της εξάρτησης και η ευαισθητοποίηση τους για τα ειδικά θέματα που αφορούν τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαρτήσεων.

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης σε ενήλικες χρήστες νόμιμων και παράνομων ουσιών και τις οικογένειές τους στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μονάδες του λειτουργούν στην Καβάλα, την Ξάνθη, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα. Ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων. 

Ακολουθήστε το xanthinea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία Νέα της Ξάνθης, καθώς και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Xanthinea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα